Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freeskam

SUKNIA SLUBNA co myslicie? justin alexander

Polecane posty

Gość princessaa
gora jest ladna ale dol mi sie ne podoba przez te marszczenia z tafty. dla mnie to zawsze jak folia wyglada. w rzeczywistosci jak wyglada?

Gość freeskam
dziekuje za opinie. ktos jeszcze sie wypowie?

sliczna suknie tylko wlasnie czy wygodna.. no ale to juz musisz sama ocenic :) napewno bedziesz w niej ładnie wygladac :)

Gość freeskam
tren jest podpinany wiec z tanczeniem nie ma sprawy

Gość Ups...........................
Beznadziejna nie jest ale też nie zwala z nóg. :-o

Gość freeskam
no wlasnie.... szukam takiej, ktora zwali z nog jak zreszta kazda przyszla panna mloda :/ a takiej chyba nie ma?? dziekuje za komentarze i czekam na wiecej

Na pewno nie ma takiej, która sie będzie podobać wszystkim :) Jak dla mnie- może być, trochę dużo "bitej smietany" ale widziałam duuuużo gorsze. Grunt, ze projektant postawił tylko na marszczenia, a nie dodał jeszcze kwiatków/koronek/kolorków/prześwitów

Gość freeskam
Dziekuje za komentarze.. widze ze was nie zwalila z nog.. atego sie spodziewalam.. myslalam ze wszystkicg zachwyci.. to dalo mi duzo do myslenia...

Gość Biedna biednaa
Góra ładna,dół też...tylko ten środek jak dla mnie nie bardzo...Jak zmarszczony obrus :(

Gość wertetetet
niby ładna niby wszystko ok ale czegoś jak dla mnie brak pierwsze wrażenie o rany jak ktoś napisał bita śmietana za bogata a na na drugi rzut oka czegoś mi tu brak taka za skromna - mdła ! ale suknia na foto a w realu pewnie się różni więc dziewczyno :) mierz ją jeszcze raz i jeśli super się w niej czujesz i super wyglądasz to nie myśl za długo kupuj i tyle :) i wtedy będzie to najpiękniejsza suknia świata dla Ciebie buziak pozdrawiam

Gość brak zaręczyn
wiesz, chyba nie znajdziesz takiej, która wszystkich zwali z nóg. Wystarczy, żeby powaliła ciebie...

Gość Viss
bardzo podobną miała na sobie żona mojego kuzyna i całośc prezntowała się na żywo strasznie marnie. Tu na zdjęciu wszytsko szlicznie ułożone i wogóle, a tak na żywo to brak efektu. I chcoiaż panna młoda to chudziutka oosba to wyglądała w sukni jak spasiony prosiaczek... Mierzyłas suknię?

Gość lulu na moscie23
gora ok, ale dol dramat. mnie sie nie podoba takie zestawienie mocnych drapowan z firanka wychodzaca spod nich

Gość anetanet
Powiem Ci, że jak włączyłam jej zdjęcie to byłam zachwycona! Ale z drugiej strony część dziewczyn ma racje - wszystko zależy od tego jaką masz figurę. Szczupła i wysoko dziewczyna na pewno wyglądałaby w niej super. Ale te marszczenia mogą trochę pogrubiać. Ale ogólnie bardzo fajną - zastanów się jeszcze. Powodzenia!

Gość princessaa
no ta mi sie podba :-) tlyko ten tren. tez nie lubie wygladu podpinanego trenu. ale suknia ladna

Gość szczerze to żadna z nich
Nie lubię tafty i takich marszczeń :/ Pierwsza byłaby ładna bez tego marszczonego fartucha, na drugiej jest za dużo dobrego.

pierwsza nad którą się zastanawiałaś jest piękna, ta którą kupiłaś już mniej... Nic ciekawego niestety:(

Gość ola12345
szczerze mówiac autorko nie rozumiem dlaczego zasugerowałas sie opinia innych i nie kupiłes tej sukienki ktora Ci sie marzyła! właśnie ze dla mnie jest barsdzo ładna ale ty zmienilas zdanie z powodu 5 negatywnych komentarzy!!!!! nie chce cie potepiac ale nie rozumiem PO CO??? ta która wybrałąs w porownaniu do tej 1 paskudna!

Gość a jjaaaa
Pierwsza jest bardzo ładna