Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczniowy potworek

potrzebuje dobry nawilżacz. wiem ze juz było ale...

Polecane posty

Gość styczniowy potworek

moja dziewczyna od dłuższego czasu zażywa tabletki anty, no i niestety jednym ze skotków ubocznych jest to, że nie wiem jakbym sie starał ją podniecic to i tak cipka jest sucha. kiedyś kupiliśmy zel Intimel ale okazało sie, ze zupełnie mojej dziewczynie nie odpowiada, tzn poslizg był fajny ale twierdzi ze towarzyszące temu uczucie było nieprzyjemne tzn jakby ktoś mięty nakładł do środka. naprzemian raz ciepło raz zimno. ogólnie nieciekawie. czy zele durexa maja podobną specyfikę? jest może jakiś porządny żel ktory mi doradzicie?

Gość durex taki sam
przynajmniej ten zielony

Gość durex żel do masażu
taki w fioletowym pojemniku - 200 ml ok 25 zł

Gość ona1988
zgadzam sie :) durex fioletowy jest zarabisty!! kosztuje ok 18 zl.. roznych już uzywalam i ten najlepiej nawilza.. jest jeszcze fajny zel intymny z firmy faberlic.. jest naprawde swietny i nie drogi.. tylko ze go sie uzywa tak na codzien do smarowania i wtedy podczas seksu juz nie trzeba.. no chyba ze sie chce :)

Gość fioletowy beznadziejny
niby 2 w 1 ze i nawilza i do masazu do masazu sie nie nadaje bo sie wszytko po nim lepi a do nawilzania zbyt rzzadki Ale ten czerwonyrozgrzewjacy... Mrrrr

Gość haniuta65
mnie zielony i czerowy durex piecze;( jedyny kory da se zniesc to niebieski musze sporbowac tego duzego;]

Gość ona1988
no zielony piecze przez kilka pierwszych uzyc ale jak juz sie przyzwyczaisz to zaufaj jest naprawde swietnie!! tylko ze on nie nawilza tak dobrze..

Gość ona1988
hehehe :) moj maż nie posiada pily tarczowej :) ale jesli mowisz ze ten smar taki dobry to pojde do sasiada ;P

Gość ona1988
Wlaściwie to już byłam u niego i nie potrzebowaliśmy żadnego badziewia, jego piła rżnęła, że hej, a jak smarowała...mniam ;)

Gość ona1988
hehe :) nie wiem kim jestes ale masz zajebiste teksty :) siedze przed kompem i smieje sie do monitora :) szacun koles :):)

Gość ona1988
Wybaczcie, że tak mówię do siebie, ale w pokoju bez klamek tak już jest, nie ma do kogo ust otworzyć, ale przynajmniej mam ładny biały fartuszek ...i jeszcze nietknięty ;)

Gość leśny
Na kujawskim smaż, na kujawskim piecz..... do sexu zastosowany to fajowa rzecz...... ;P A na poważnie. Durex ten do masażu jest naprawdę niezły do nawilżenia. Ale już do masażu nie bardzo bo szybko schnie i się wałki z niego robią.....

Gość leśny
Ale wałki są dobre na podkręcenie włosów, teraz przerzuciłem się na afro :)

Gość ona1988
a może Ty byś chciał tknąć ten moj bialy fartuszek podszywaczu??

Gość żel feminum 15zł

Gość ona1988
Nikt sie nie pojawił, nikt znów nie przemówił, znów będę sama i te nocne wizyty, te kolejne nocne badania, jak ja tego nie lubię....bo znów budzę się w nienaturalnie sztywnym i dziwnie zarzuconym na twarz fartuszku, nie mówiąc o dziwnie nabrzmiałych "ustach"...hmmm...ach te koszmary, chyba znów doczołgam się do pokoju zwizreń, musze to z siebie wyrzucić...do kolejnego wieczora