Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza23

dziwnie sie czuje

Polecane posty

Gość koza23

witam.mam pytanie.lekarz przepisał mi tabletki dowcipne i doustne(miałam upławy)pierwsza tabletke wziełam 3 grudnia druga 6 a nastepna mam wziac 17.Te dowcipne boire 2xdziennie.Moje pytanie brzmi:czy po takich srodkach czułyscie sie jakos dziwnie? Ja mam dziwny posmak w ustach,czuje sie jakbym miała kaca,taki dziwny posmak,kawa mi nie smakuje i czesto kreci mi sie w głowie i jest mi niedobrze(nie wymiotuje)Jestem strasznie rozdrazniona.Moze ktoras z Was tak miała?

Gość grysikkk
masz dziwny posmak w ustach po tabletkach dowcipnych ???

Gość koza23
brałam doustne ale 3 grudnia i 6 grudnia ale pytanie jest czy po nich moge sie zle czuc,nie wiem nie stosowałam nigdy takich a wydaje mi sie ze tu dziewczyny sa bardziej doswiadczone dlatego pytam

Gość koza23
podnosze

Gość 0987654321123
a te tabletki dowcipne to zaostrzaja dowcip?

Gość jezeli nie wiecie
badz nie chcecie sie podzielic swoimi spostrzeżeniami to po co piszecie takie bzdury jak dziewczyna wyzej

Gość czy ktos
moze mi pomóc?

ja brałam kiedyś doustnie tabletki n ainfekcje dowcipną to czułam sie tak trochę jakby ogłuszona tzn trochę jakby zawroty głowy, mdłości i ogólnie marne samopoczucie. Ale poczytaj sobie ulotkę i jeśli coś jest na temat skutków ubocznych typu: jeśli występuja skutki uboczne typu jak u ciebie i pisze że należy przerwać stosowanie leku bądź skontaktować się z lekarzem to tak zrób- nie czekaj

Gość hahahahahaha
dowcipne? bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co za IDIOTKA

no właśnie he he , choć na co dzień nie używam tego słowa Hej SLEEPINGSUN często bywasz wieczorem na forum -piszesz na jkimś konkretnym temacie?