Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhy...

jakie sa naprawde Kobiety ?.Mysla Tylko o Malzenstwie ?.

Polecane posty

Gość yhy...
lily..... Wiec to Ty rosen ?.. Inny Nick ,inna osobowosc :):/ .. Dziekuje za dobre slowo ,ze mi dobrze zyczysz .. " Jak przez nieposluszenstwo jednego czlowieka wszyscy stali sie grzesznikami ,tak przez posluszenstwo jednego czlowieka wszyscy stana sie sprawiedliwi ".. Nie zrozum mnie ze ,ze np ja jestem jakims jedynym czlowiekiem ,ktory zmienia ludzi... Czlowiek moze sie zmienic ze wzgledu na inna osobe . Moze ta osoba bedzie umiala zmienic podejscie do zycia tej drugiej osoby.. Hmm.. A najlepiej zmienia Milosc ,no ,ale nie zawsze dobrze Milosc zmienia ,bo zalezy tez jaka ta Miosc jest... Jestes mila osoba ,napisalas mi ,ze Podziwiasz mnie za to ,ze tak daze do spelnienia marzen ..Myslalem nad tym pare dni temu i mam okazje napisac dzieki Tobie.. Powiedz ,czemu Ty nie chcesz dazyc do swoim marzen tak zawziecie jak ja ?.. Czy cos Ci przeszkadza w tym ?.. Przeciez mozesz wszystko..Nikt nie moze Ci tego zabronic..

Gość yhy...
Ale z ta Miloscia czy przyjaznia to nie daze.. Predzej juz czekam az wyjdzie "na przeciwko mnie"... Nie warto byc zachlannym ..Nie raz bylem i zle mi to wyszlo... Jesli ma cos sie zdarzyc dobrego to trzeba byc cierpliwym ,a jesli sie nie wydarzy to widocznie tak mialo byc.. Jak na razie nie planuje sobie przyszlosci.. Nie wiem co sie ze mna stanie..Ide przed siebie i staram sie byc dziwakiem heh bo nim jestem ,dziwne zachowanie ,dziwne myslenia ,dziwna przeszlosc ,ehh.... Mowia ,ze pieniedzy szczescia nie daja ,lecz bez pieniedzy zyc sie nie da.. Wiec to nie grzech zarabiac duzo duzo kasy jak to niekotrzy uwazaja.. Moze i pieniadze niszcza ludzi ,lecz tylko tych ,ktorzy nie potrafia sie nimi dzielic.. Jesli mialbym prosic Pana o przyszlosc... To nie prosilbym ,zeby sprawil ,zebym mial te pieniadze bo to bylby blad ,predzej prosibym o to ,ze jesli mialbym duzo pieniedzy to ,zebym umial ja wydawac i ,zeby mnie nie zniszczyly..A jesli mialbym zyc za mala pensje ,to nie mam nic przeciwko ,tylko ,zebym sie nie zmienil w gorsza osobe i ,zebym zyl szczesliwie ..Bo Zycie na ziemi to nie wszystko.. Zyjemy po to by umrzec ,a umieramy po to by znow zyc.. Zycie jest po smierci ,lecz w calkiem innym miejscu...

Gość yhy...
To nic tu po mnie ..Co mialem napisac to napisalem..Co mialem spr, to sprawdzilem .Dziekuje za mie i nie mniej milsze odpowiedzi heh. Bylo ciekawie.. Dzieki rosen za mila pogawedke na tym i drugim temacie ( i jeszcze na trzecim :) ).. Fajnie nie dyskutowalo ... Co do zmieniania ludzi..Jeszcze tak na koniec.. Ludzie sie nie zmieniaja bo w glebi siebie boja sie ,ze zycie im dokopie jesli nie beda szlido tego celu co im wybrali rodzice... Boja sie ludzi..Po prostu.. ( Nie warto ) Pozdrawiam.3majcie sie.

Gość Yhy ile masz lat

Gość yhy...
Po co Ci moj wiek ?..

Gość Yhy ile masz lat
Pytam z ciekawosci, to chyba nie tajemnica

Gość yhy...
Nie nazwie tego tajemnica ,ale nie powiem ,poniewaz juz sie przekonalem na innych ,ze warto pewne rzeczy zatrzymac dla siebie...

Gość hihihi i tak wiem ze masz 31

Gość yhy...
=D..Hehe..Skad ta pewnosc +D

Gość Yhy ile masz lat
tak mi wygladasz. zgadlam?

Gość yhy...
Wygladasz ?..W jakim sensie ?..

Gość yhy...
Ludzie..Wszystko jest mozliwe ,ale nikt nie mowil ,ze to proste.. Czemu jestescie tacy ,ze mowicie ,ze tak nie moze byc... Ale jestescie dziwni..=D.. Ciekawe jak chcecie cos osiagnac w ten sposob...

Gość yhy...
Czlowiek musi miec wielka wyobraznie =D.. Bo inaczej jest jak szary papier... Trzeba pocierpiec ,zeby pozniej odpoczac... ludzie..Co za ludzie =D

Gość yhy...
Brzydula30 ..jaki wiek ?..

Gość ssaki lacz sie w pary w celu
posiadania potomstwa. Samiec chce zoplodnic jak najwieksza ilosc samic, samicy zalezy na bezpieczenstwie mlodych. Kobiecie takie bezpieczenstwo zapewnia malzenstwo ( prawnie np.) Czyli sama natura. Postepowanie zgodne z naturą jest pozytywne, wiec po co ironia autora.

Gość yhy...
Nie kazdy chce zyc jako samica z samcem ..Samiec ma zaplodnic samice i zyja dlugo ii..Nie wiadomo czy szczesliwie... Zycie nie polega na zapladnianiu innych... Chyba ,ze Ci to pasuje..

Gość yhy...
pisalas... "Samiec chce zoplodnic jak najwieksza ilosc samic"... A rozmawiamy o ludziach czy zwierzetach..Bo zwierze ( samiec ) chodzi i zapladnia duza iosc samic ,ale nie czlowiek.. Sa wyjatki ,i nie powiedzialbym ,ze wychodzi mu to na dobre..heh

a mi zależy na malzenstwie, stalym zwiazku. zalezy bo nie wybrazam sobie zyc tylko dla siebie. i czuje ze spotkalam mezczyzne dla ktorego warto zyc, tworzyc rodzine, rodzic dzieci, starzec sie wlasnie z nim.

Gość yhy...
Ze nie wychodzi mu to na dobre..Pomylka.. Poprawiam sie heh

Gość ssaki laczą sie w pary w celu
kobieta jako ssak jest samicą, więc chyba powinna zyc z samcem. Nie czytalam calego topiku, tylko pierwszy post i do niego sie ustosunkowałam. Chcialam powiedzic, dlaczego dla kobiet wazne jest akurat małzenstwo ( bardziej np układ partnerski, ktory nie daje raczej gwarancji zabezpiczenia dzieci). Wiadomo, ze czlowiek ma jeszce inne potrzeby, ale ta, jako pierwotna, jest istotna.

Gość yhy...
Ludzie.. Ale gadanie.. Powinna byc z samcem.. Powinna CHYBA..Jak to napisalas.. Niech bedzie ,ze powinna byc ,ale Kobiety maja wiele takich samcow..Co to za zycie ..Zapewne jestes po wielu doswiadczeniach z chopakami bo mialas ich sporo ,co ?... Zycie to nie jedna droga ,ktora trzeba isc.. Powiedz mi czemu kazdy wlasnie idzie to jedna droga ?.. Bo jest najprostrza.. Ludzie.. Nie macie wyobrazni.. Sami kopiecie dolki pod soba ,a pozniej narzekacie ,ze zla milosc =D..ALe kazdy zyje po swojemu i to szanuje..Niech bedzie tak jak jest. . Nie umiem tlumaczyc ludzia ,co i jak mysle bo to jest w mojej glowie ..

Gość to popracuj nad stylem
ortografią i nie nadużywaj wielokropka, będzie ci się łatwiej dogadac.

Gość yhy...
Nie musi sie ze mna kazdy zgadzac... Ciesze sie ,ze mysle tak jak mysle..Ale kiedys chcialem zyc inaczej tak prosto ,... To wlasnie przez Milosc ,ktora mi zrobila psikusa ,zmienilem sie..I byl mi potrzebny bol ,zeby stac sie innym czlowiekiem..

To chyba ssakiem nie jestem bo nie w glowie mi malzenstwo i uwierz mi,ze zwiazek bez papierka daje mi calkowita gwarancje Taka sama jak malzenstwo

Gość yhy...
wielokropek uzywam bo fajnie mi sie pisze..A ty nie badz taki nauczyciel.. Spiesze sie bo bede musial konczyc ,ale ,ze lapiesz mnie za ortografie to cos musi Cie gryzc ,ze tak sie oburzylas..

Gość yhy...
Brzydula30 .. Dokladnie.. heh

Gość yhy...
to popracuj nad stylem..Jakie slowo..Wogole skad wyskoczylas..?.. Takich jak Ty jest pelno..Mam Cie dosc pff.. A wogole..Milcz.. =D

Gość yhy...
To juz mooj ostatni post na tym forum..Juz tu nie zagladam.. Ahh.. Juz pisalem wczesniej ,ze nie bede pisal ,ale teraz juz powaznie.. Dzieki za wszystko.. Pa