Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek20/

czy uda sie rozpalić to na nowo??

Polecane posty

Gość radek20
zastanawiam sie czy przez male zamieszanie masz na mysli cos wiecej niz wziecie jej na dystans:>?

Gość tak żeby wyjaśnić pewne sprawy
"Nie tyle twardym, co ciężkostrawnym. " Czyli Ciebie tez trzeba probowac po kawalku, bo jak za duzo to potem mdli :p ? zastanawiam sie czy przez male zamieszanie masz na mysli cos wiecej niz wziecie jej na dystans:>? Tak Radek, ma, bo powinienes dziewczyne raz odpychac a raz przyciagac Dziewczyna powinna miec kawalek Ciebie by wiedziec ze wciaz jest w grze i nie odpadla :). DLatego nie nalezy nigdy tak poprostu sie wypinac Bo z kobieta to jak z dzieckiem :). Jak dasz calego lizaka to Ci nawet nie podziekuje, jak nie dasz nic to sie na Ciebie obrazi, za to jak dasz co jakis czas polizac to bedzie Cie proszic o wiecej :) W Twoim przypadku to co innego, musisz wziasc ja na dystans ona to musi odczuc, te zmiane, ale tez nie mozesz sie zachowac jak obrazone dziecko w piaskownicy. Jak zobaczy ze Cie stracila zacznij sie porostu z nia bawic, bo to jest przyjemna zabawa dla obojga A niepewnosc rozpala oboje, tylko ty wpierw ochlon bo zaliczyles juz falstart i jestes napalony jak wyposzczony krolik

Gość goldiXXXXXX
"tak żeby wyjaśnić pewne sprawy " doskonalew to ująłeś-jestem podrywaczem z pewnym starzem i ostatnio tez się przejachałem...ale dobrze radzisz młodemu;-)

Gość radek20
OOO coz za piekne rady:) dobrze zachowam dystans,ale latwo nie bedzie, mam zapytanie zdystansuje sie,ale mam pytanie,mam do niej w ogole sie nie odzywac na gg czy tekefon? nie mowiac juz zaangazowaniu spotkania?? bo mysle ze chyba nie,ale nie wiem:)

Gość Ju......
Narazie nie odzywaj się prywatnie. W pracy bądź miły, ale chłodno zdystansowany. Jak w stosunku do kolezanki z pracy. Smmsowo odezwij się w przyszłym tygodniu - ale niech to niezobowiązujący sms będzie. :)

Gość radek20
w pracy to jej jeszcze nie bedzie do końca roku,bo ma zwolnienie z pzyczyn opisanych na poczatku tematu,ale chyba napisze do niej w przyszlym tygodniu sms'a.... jkiegos niezobowiazujacego,lecz milego.