Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinaco26

super przepis mam

Polecane posty

Moze sie komus przyda :))))) Najlepsze na swiecie Swiateczne ciasto owocowe Skladniki: 1 kostka masla 2 szklanki cukru 1 lyzeczka soli 4 jajka 1 szklanka suszonych owocow 1 szklanka orzechow Sok cytrynowy Proszek do pieczenia 3-4 szklanki dobrej whisky Przed rozpoczeciem mieszania skladnikow sprawdz czy whisky jest dobrej jakosci. Dobre…. prawda? Przygotuj teraz duza miske, szklanke I inne potrzene akceroria. Sprawdz, czy whisky na pewno jest taka jak trzeba …… by byc tego pewnym nalej sobie jedna szklanke i wypij tak szybko jak to mozliwe. Powtorz operacje. Przy uzyciu miksera elektrycznego ubij kostke masla na puszysta mase dodaj lyzeszke sukru I ubijaj dalej. W miedzyczasie sprawdz czy whisky na pewno jest taka jak trzeba. Najlepiej szklaneczke. Otforz drugia butelkie, jezli czeba. Wszus do mniski dwa jajki, obje szlanki s owosami I upijaj je mikserem. Sprawz jakos wiski, zepy pootem gosie nie mufili, sze jest trojonca. Wszus do miszki szyska sul, jaka masz w domu czy so tam masz, szystko jedno so, f sumje fsale nie ma snaszenia so fszusisz! Fypij skok sytrynnowy. Fymjeszaj fszystko s oszehami I sukrem, fszystko jedno I frzudz monki ile tam masz f domu. Osmaruj piesyk maslem I wyklej siasto na plache piesyka, ustaw ko na 350 stofni, saaaamknij zwiszki. Sprafs jakos fiski ostatniej ot pieszenia siasta i is spaass. :-))):-)));_)))

Gość 44444444444444kj
Po jakiemu to ? :O

Gość Zonka***
Super przepis-jaz mi slinka leci...

Gość a na koniec przyozdob
ciasto po wierzchu pieknym haftem :D

Gość wersja męska
:O

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci