Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy in loveeee

CZY TO NORMALNE??? POZMOCIE

Polecane posty

Gość crazy in loveeee

Jak myslicie,czy to jest normalne?Mam 21 lat,od 2 lat uprawiam seks z moim facetem,a teraz tak po prostu ... nie chce.To znaczy ,moze nie tyle co nie chce,ale sie boje.Za duzo osob z mojego otoczenia zalicza wpadki i sie po prostu boje :( Tabsy odpadaja,bo po 5 roznych zle sie czulam,plastry rowniez odpadaja ,bo chodze czasem na solke,a do tej pory uprawialismy seks w prezerwatywie,no ale boje sie,ze zawiedzie.Postanowilam ,ze do slubu seksu nie bedzie(czyli jeszcze z 5 lat),a pozniej co sie ma dziac,to sie stanie,czy bedzie wpadka ,czy nie.Po prostu nie chce teraz sobie zmarnowac zycia ;/ Mloda jeszcze jestem.Powidzialam to mojemu chlopakowi,a on to popral,bo sam sie boi.Jedynie co nam zostanie z seksu,to seks oralny.Czy moje zachowanie jest normalne?Boje sie,ze moze to cos popsuc miedzy nami :(

Gość crazy in loveeee
blad w tytule :( wybacznieee

Gość crazy in loveeee
Ale boje sie,ze moze to oslabi kontakt miedzy nami ;/ Bo niby mowi sie,ze seks laczy ludzi,ze to jakis blizszy kontakt,zespolenie wiezi,ukoronanie fizyczne zwiazku.Boje sie ,ze cos sie miedzy nami moze pogorszyc :(

Zobaczymy jak długo wytrzymacie... Kobieta jakto kobieta - pewnie da radę, ale facet... niestety albo zrobi skok w bok albo puści Cię kantem. Przykre ale prawdziwe. A może sprobujecie spiralki? Ta metoda jest całkiem dobra. A plasterek możesz sobie np w podbrzuszu przyklejać, tak całkiem zaciekawie to wyglądać nie będzie ale w sumie tylko Twój facet będzie to oglądał więc może to jakoś przebolejecie ;) Naprawdę dobrze sobie to wszystko przemyśl - szkoda rezygnować z takiej przyjemności a jeśli będziecie baaaaardzo uważać chociażby z prezerwatywą to szansa na wpadkę malutka :)

Gość crazy in loveeee
Wlasnie dla mnie seks z nim jest wspanialy,dlatego ,ze uwielbiam byc z nim tak blisko,dla mnie jest to wspaniala chwila i ciezko mi bedzie z tego zrezygnowac,ale mysl ,ze moglabym wpasc,po prostu blokuje mnie ;/I jakos od tygodnia w czasie seksu nie moge sie skupic,bo po prostu ciagle mysle,czy aby prezerwatywa nie pekla ;/ A moge taka spirale uzyc?Mam dopiero 21 lat,oczywiscie nigdy nie rodzilam ,to moj pierwszy facet.A plasterka boje sie uzywac,bo moze sie odkleic :(

Właśnie poczytałam o tych spiralkach w neci, no i niestety - polecana kobietom które już urodziły dzieci (powikłania mogące wystapić w trakcie jej stosowania mogą prowadzić do bezpłodności :/ Także może jednak te plasterki? Jak przykleisz plasterek w miejscu gdzie skóra się nie marszczy nie powinien się odkleić :)

Gość walerka ze szczecina
Dziwię ci sie, ze wolisz zrezygnować z seksu niż z solarki. Jakbym miała takie dylematy, to po prostu wzięłabym te plastry i przestała chodzić na solarę. Skórze tez to tylko na dobre wyjdzie

kiedyś przeżywałem identyczną sytuacje z moją dziewczyną. w pewnym momencie panicznie zaczęła się obawiać ciąży. było to dla mnie dziwne ponieważ zażywała tabsy od kilku miesięcy, kończyłem w niej, czasami kilka razy dziennie i wszystko było OK, wczesniej przed braniem tabletek zdarzały nam sie akcje ze wkładałem na chwile bez gumki jak róznież takie gdy pękała nam gumka. i nigdy nie panikowała! (a ja i owszem) ale wracając do tematu ja zrozumiałem jej decyzje i postanowiłem że zupelnie nie będe nalegać, przez okres bodajże 3 miesięcy zabawialiśmy się oralnie, na hiszpana itd i wszystko było miedzy nami OK. ale we mnie powolutku zaczynało sie gotować, zacząłem odczuwac straszną ochote na seks, z dnia na dzień było coraz trudniej. ale nic nie mowiłem, nie było między nami rzadnych rozmów o penetracji. w końcu ni stąd ni zowad będać z moją ukochaną nad morzem powiedziała mi zebym poszedł kupić gumki. strasznie sie podnieciłem i jednoczesnie ucieszyłem. seks ktory pozniej nastpił był beznadziejny (widziałem jej zestresowanie mimo ze kochając sie w prezerwatywie, konczyłem na zewnatrz w dodatku ona bez przerwy regularnie zażywała tabletki) tak czy siak to był dla mnie znak ze oboje nam strasznie brakuje seksu i to jest silniejsze niz obawa przed ciąza, nawet taka paniczna jak u niej. (sdama mi to powiedziala ze cholernie jej brakuje zebym w nią wszedł) w koncu przyszlo krwawienie z odstawienia, w nastepnym miesiącu kochalismy sie juz kilkukrotnie aż w końcu worek ponownie rozwiązał sie na dobre, i teraz rżniemy sie jak króliki w ogole nie mysląc o ciązy. tak więc sądze ze z Toba bedzie podobnie :) długo nie wytrzymacie.

Gość facecik26
spirala to co miesieczna aborcja, metoda xix wieku, zabobiegac mozna inaczej, a poza tym co to za egozim, platrow nie bo na solarium, skoro od zwiazku wazniejsze sa wygody to po co wogole sie wiazac, dac facetowi wolnosc niech znajdzie normalna laske

Gość crazy in loveeee
Spirali jednak nie zaloze- boje sie :( Ogolnie cos boje sie tej calej antykoncepcji,ze zawiedzie,np.plastry,bo tabsy odpadaja na bank :( Tzn.ja moge zrezygnowac z solki,ale widze jak moj chlopak lubi opalone cialo,wiec robie to dla niego.A dzisiaj mi powiedzial ,ze seksu oralnego tez nie bedzie,bo jemu sie seksu wtedy bedzie chcialo :( I ze mam go nie kusic :( I powiedzial,ze nic nie bedzie,kompletna abstynencja ...:(

Gość wazellina
No to siedo cholery smaruj samoopalaczem.

Gość crazy in loveeee
Nie dzieki ;]