Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Nie uprawiam seksu bo boje sie hiva

Polecane posty

hipokryto to Ty jesteś ,najpierw dowiedz sie wiecej o hiv a potem zakladaj temat na ten temat . O czym jak o czym ale o AIDS to ja wiem dosc duzo i smiesza mnie takie stwierdzenia ze mona zarazic sie przez wlozenie palca do cipki a potem zjedzenie kanapki albo poprzez calowanie sie .Ludzie poczytajcie troche a potem dopiero wypowiadajacie sie . a tak na marginesie to podstaw higieny mamusia nie uczyla? rece myjemy przed posilkiem jak i po ,po wyjsciu z toalety wiec jakby nie patrzec jesli ktos w taki sposob sie zabawia do normalna rzecza jest mycie rąk :O

no co ty.myc rece po cipce? przeciez to dar od bogow. i moja wina ze nie mialem wychowania seksualnego w szkole a jedynym zrodlem zostaje internet?tez nad tym ubolewam i nie powiedzialem ze przez pocalunek sie mozna zarazic.zapewne ci chodzilo o sline.no chyba ze partnerzy maja poranione do krwi wargi

ty mexx ,skoro jestes tak wyedukowana to wez mi powiedz czy mozna sie zarazic lizac uzywane kobiece majtki,ktore zawieraja jej sluz? jesli chodzi o sperme to wiem ze po jakims czasie plemniki gina jesli sa juz na zewnatrz ale co jest z tym sluzem.tak przegladam sobie strony o hiv,m.in trafilem na poradnik - hiv i aids a seks i jest tam cos o stosunkach oralnych ale nie ma opisanego problemu o ktory pytam pytam sie bo nie wiem a w szkolach naparwde mnie nie uczyli a sam net jest ubogi w te informacje wiec licze przynajmniej ze ty mi powiesz

"no co ty.myc rece po cipce? przeciez to dar od bogow." Higiena to higiena i jej brak nic nie wytlumaczy zreszta skad wiesz ze to dar od Bogów skoro jeszcze nie uprawiales seksu ?a przynajmniej tak napisales wiec nie wiesz czy by ci sie podobalo :P "i moja wina ze nie mialem wychowania seksualnego w szkole a jedynym zrodlem zostaje internet?tez nad tym ubolewam" matko boska :O rowniez nie mialam w szkole wychowania seksulanego ale jakos to i owo sie wie jakby nie bylo niektore rzeczy sa tak oczywiste :O "i nie powiedzialem ze przez pocalunek sie mozna zarazic.zapewne ci chodzilo o sline.no chyba ze partnerzy maja poranione do krwi wargi" no nie napisales ale ten tekst z reka w cipce mnie rozwalil :O

Gość ta fobia się jakoś nazywa
tzn ten paniczny strach przed aids. stary, to sie leczy . jak kazdą fobie

tak zeby smieszniej bylo a ty wszystko sobie do serca bierzesz :(

gdyby te zreczy byly tak oczywiste to nikt by nie mial hiva.masz zle podejscie,jesli wiesz to pomagaj innym zamiast krytykowac

sprawdze w google bo pojecie wydaje sie byc ciekawe.niczym z filmu o kosmitach ;p

skoro cie to interesuje idz na medycyne co to kurwa sami lekarze tu siedza? :o maruda jebana

gdybys za duzo wiedzial nie dalbys zarobic lekarzom to pewnie tajemnica zawodowa i za friko nikt ci tych informacji nie udzieli

ty faza nie zawracaj mi tu dupy.sie pytam powaznie a mexx nie odpowiada bo pewnie nie wie i szuka odpowiedzi na wikipedii ;p

"ty mexx ,skoro jestes tak wyedukowana to wez mi powiedz czy mozna sie zarazic lizac uzywane kobiece majtki,ktore zawieraja jej sluz?" to ironia?wyedukowana to moze nie ale bralam udzial kiedys w miedzynarodowym projekcie przeciw aids "jesli chodzi o sperme to wiem ze po jakims czasie plemniki gina jesli sa juz na zewnatrz ale co jest z tym sluzem.tak przegladam sobie strony o hiv,m.in trafilem na poradnik - hiv i aids a seks i jest tam cos o stosunkach oralnych ale nie ma opisanego problemu o ktory pytam" Ekspertem nie jestem ale powiem tak ,hiv-em zarazamy sie poprzez krew badz stosunek ale tak jak ktos wyzej napisal ze jesli uprawiamy seks z nosicielem NIE ZAWSZE musimy sie zarazic ,chodzi o to ze czasem w wydzielinie znajduje sie zbyt male ilosci wirusa aby doszlo do zakazenia .

to ty koles szukaj w wyzszej szkole informacji zamiast w wikipedii i w ogole w necie. to tak jakbym sie jezyka obcego w necie uczyla hahah nie zaplacisz to nie bedziesz mial za darmo nic jedynie demo

Tak wiec mozna zarazic sie wirusem przy stosunku oralnym ale jak dla mnie jest to o wiele mniej prawdopodobne niz bysmy doprowadzili do pelnego stosunku . A co do Twojej uwagi ,nie nie szukam info w necie bo co pisza tak jak wspomniales na wikipedii to istna bzdura i nie chodzi mi o ten tenat a o inne ,szukajac jakichkolwiek informacji nalezy bazowac na wiarygodnych zródlach informacji a nie typu wikipedia :O zreszta odp wolniej bo widzisz inni maja lepsze zajecia niz siedzenia na kafe i odpowiadanie na posty :)

ale jesli chodzi o ta wydzileine,gdy ona nie jest swieza,ma np dzien,dwa to ten sluz jest zeschniety to nadal sie mozna zarazic ? jak z tymi plemnikami o ktorych wspomnialem,ze po jakims czasie gina wiec hiv wraz z nimi takze ginie ze tak powiem czy jest caly czas aktywny?

co masz lepszego do roboty w srodku nocy? przeciez seksu nie uprawiasz ani nie piszesz przez sen.chyba

"ty mexx ,skoro jestes tak wyedukowana to wez mi powiedz czy mozna sie zarazic lizac uzywane kobiece majtki,ktore zawieraja jej sluz?" nie ironia.pytam powaznie.lizanie uzywanych majtek to nie stosunek oralny.ogarnij sie! ;p

no bez przesady nie studiuje medycyny wiec na 100% nie jestem pewna ale biorac to na chlopski rozum mysle ze nie z tej uwagi ze wydzielina wydostajaca sie na zew czyli np na bieliznie itp itd ulega zmianom temperatury ,wilogtnosci itp itd a "bakterie " zyjace w niej ulegaja unicestweniu po zmianie klimatu ze sie tak wyraze . ale jak juz pisalam na bank nie wiem musialbys spytac lekrza :)

pisze kolejna wersje pracy licencjackiej :P oj no wiem ze lizanie majtek to nie seks oralny ,bynajmniej tak nie napisalam . a tak na marginesie kto by chcial lizac czyjes majtki? a fuuj chyba jakis zboczuch :O

jakiego? seksuoologa? przyjmuje tak iw przychodni? i troche glupio pojsc z takim problemem,wezmie mnie za zboka;p

co do placowek to nie wiem ,nie znam ale w wiekszosci szpitali powinni wykonywac takie badania u mnie w pkt krwiodawca kolo szpitala jest tabliczka ze mozna sie zbadac . aaa... jesli tak panicznie boisz sie ze zarazisz sie hiv-em to radze zrezygnowac tez z fryzjera ,dentysty itp itd tam tez mozna sie zarazic jakby nie patrzec :P kolega zaraził sie wirusem HP cos tam czy cos w ten desen ktory tez jest nieuleczalny wiec mozna powiedziec ze ma szczescie bo zawsze mogl trafic na HIV

zapomnialam dodac zarazil sie u fryzjera a ten wirus to wirus watraby i ma teraz przechlapane do konca zycia ,oczywiscie nie umiera sie od tego ale leki musi brac .

jak sie zarazil u fryzjera? przyciela go nozyczkami az do krwi?

nie wiem jak ,widocznie scinala wlosy komus kto byl zarazony a nie wyparzyla nozyczek ,grzebieni iptitd i jak scianala koledze to musiala no grzebieniem otrzec skore glowy no i bach!! aby zarazic sie nie musi ostro skaleczyc wystarczy otarcie . Zreszta jakby nie bylo a ile jest przypadkow zarazenia w szpitalu?i nie codzi mi tutaj o Hiv ale o inne wirusy jak wspomniany czy tez o żółtaczke , gronkowaca i takie tam . Slyszalam tez kiedys ze przy oddawaniu krwi ktos zarazil sie wirusem Hiv i pozwal szital o odszkodowanie :) ale to bylo juz daaaawno :)

dlatego nie oddaje krwi chocby to mialo byc bezpieczne w 100% tego fryzjera jakos przeboleje ;p