Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadadasdsd

c*i*pka stan zapalny

Polecane posty

Gość dadadadasdsd

moja kobieta ma stan zapalny. a ja przedwczoraj robilem jej jezykiem dobrze. Czy moge miec tego konsekwencje? a pytam sie bo dzis co chwile ide na kibel, a brzuch mnie boli jak nigdy :/

Nie, nie mogłeś ucierpieć. Jeżeli boli cię dzisiaj brzuch, to z jakiegoś innego powodu.

Gość dadadadasdsd
jestem ciekawy jakie. Bo w sumie jem to co zawsze. No moze wczoraj duzo slodyczy zjadlem i haribo, ale tak nic wiecej. Dzis rano zrobilem sobie platki (te czekoladowe nestuika, fakt ze smakowaly staroscia, ale nie sadze ze to to.) W pracy bylem w wc juz 3 razy iod 7 rano, a w domu myslalem ze kibel rozerwie. Chce mi sie rzygac, brzuch mnie przestrasznie boli. Nie wiem czy to nie grypa zoladkowa, co szybko lyknac by jej nie miec?

Gość zdrowo się odżywiasz
:P

Istnieje ryzyko ze zaraziłeś się bakteria z rodziny Enteroctus fecalis Jest to odmiana gronkowca złocistego występującego w kale. Bakteria ta często występije w narzadach rozrodczych. Jeżeli ona ma infecje tej bakterii to i ty mogłeś się zarazić

Powinieneś iść do lekarza i wziąść zwolenienie na kilka dni. Przy okazji lekarz pewnie ci coś przypisze.