Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztof_20

czy mogę zaproponować foce ruchu-ruchu jeśli akurat mi nie stoi?

Polecane posty

Gość krzysztof_20

mam pytanko do bardziej doświadczonych właściwie to jeszcze nie odbywałem żadnych seksów, tylko macanie po cycach i w gimnazjum na niby kopulowanie takiej jednej dziewczyny przez spodnie ale to były żarty teraz poszedłęm do pierwszej pracy i na szkoleniu poznałem fajną foczkę, chciałbym jej wsadzić, ona się do mnie uśmiecha więc chyba też chce się pieprzyć, ale tu pytanie: czy jak zaproponuję jej ruchu-ruchu to musze mieć stojącego członka? bo obwawiam się, że jak jej zaproponuję to ona będzie chciała mnie sprawdzić i przez dżinsy od razu ściśnie mi krocze, jak trafi na miękkiego to mnie odrzuci :-o

Gość krzysztof_20
nie czaję waszych rad, panowie :-o zresztą zrobię po swojemu na chwilę przed złożeniem miłosnej propozycji pójdę do kibla i wzwiodę sobie źrebaka, powinno zadziałać :-)

Nie. Przy rozmowie nie musisz mieć stojącego członka. Do niczego nie jest to w tym momencie potrzebne. I nie wyciągaj z jej uśmiechu zbyt daleko idących wniosków. Że się do ciebie uśmiecha, to niekoniecznie znaczy że chce się z tobą seksić.

Gość krzysztof_20
dzięki 777-X, wreszcie coś konkretnego :-) oczywiście niczego nie przesądzam - jeśli odmówi to trudno machanie łopatą? człowieku, to szkolenie z finansów! nawiązałem współpracę z firmą Intway i wiążę z tym duże nadzieje

Gość krzysztof_20
zostałem obrażony :-o "foka" jest określeniem pieszczotliwym, tak jak "żabcia", "suczka" albo "myszka" to chyba lepiej niż jak mówią niektórzy chłopacy - dupa lub pizda? :-o Warkocz - z tym chrzanem to chyba podpucha? ;-) przecież zorientuje się, że coś nie tak...

Gość krzysztof_20
Jeśli mi odmówi wejdę w bliższy kontakt z panek Romanem-operatorem młota pneumatycznego który swoimi trzęsącymi sie łapami ładnie zaopiekuje się moim mało roochliwym postrachem fok

Alez skąd ! Przecież to będzie tylko działało na dotyk i jej wyobraźnie.... a juz w momencie jak będzie miało dojśc do roochania to twój phytong będzie odpowiednich rozmiarów i twardości Wszyscy faceci tak przeciez robia, tylko nie każdy się przyznaje :classic_cool:

Szkolenie z finansów? Bez przesady, dniówka za machanie łopatą jest stała, przez dwadzieścia dni w miesiącu możesz pomnożyć przy pomocy kalkulatora a jak nie potrafisz to poproś kolegę :O Ale żeby zaraz szkolenie z tego organizować? :O

Gość dfgdshs
na foczki to najlepiej rybki działają. zjedz jakąś przed spotkaniem - sukces murowany. aha źrebię jednak lepiej żeby stało macnie cię i nic to ucieknie w głąb morza