Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja221

PANOWIE!

Polecane posty

Gość ja221

moje pytanie brzmi: kogo byscie wybrali na zone 1. kobiete bardzo piekna ale pusta, malo inteligentna,taka z ktora nie da sie o niczym porozmawiac, ulegla 2.kobiete troche mniej urodziwa(nie brzydka!) ale fajna, wrazliwa, z ktora sie swiernie rozumiecie, majaca swoje zdanie tylko nie piszcie ze 2w1

Kobiete inteligentna,dowcipna i przy tym ladna:P Uroda to pojecie wzgledne.......dla jednych A jest ladne, dla drugich B :)

"dzien sie jeszcze dobrze nie zaczal" moj od 7 trwa:) Wstawac...szkoda dnia:P

Gość _*sami*
ale trudne pytanie

a ja po przebudzeniu slysze jak by ktos walil mlotem pneumatycznym....w mojej glowie:P Dlatego tez popieram aby nie za czesto:)

Gość ja221
a wracajac do tematu... moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość facet_z_układu
żeby w życiu były tylko takie dylematy... bezapelacyjnie dwójka

Gość ja221
ja jestem kobieta i raczej sklaniam sie do nr 2 o ile moge sie sama obiektywnie ocenic jestem ciekawa waszego zdania bo wydaje mi sie ze obecnie dla facetow liczy sie tylko i wylacznie wyglad kobiety a nie to co ma w glowie. oczywiscie moge sie mylic

Znam facetów,ktorzy oczywiscie zwracaja uwage na wyglad ale liczy sie dla Nich to co kobiety maja w glowach:) Znam tez takich,dla ktorych tlyko wyglad jest wazny...i im chodzi glownie o tzw. "wyruchanie":P Napisalas "kobiete troche mniej urodziwa(nie brzydka!) " mniej urodziwa to jaka?:P Poza tym jak wczesniej pisalam....kazdy woli co innego, dla jednych Pani A jest ladna, dla drugich Pani B :P

Gość ja221
tzn ze nie jestem jakas wielka sexbokmba tylko normalna kobieta.nie siedze pol dnia przed lustrem.wydaje mi sie ze raczej sie podobam...

Na żonę to raczej tą drugą. Piękna i pusta to co najwyżej na krótki czas.

Gość ja221
wg mnie pusta to taka, ktorej zainteresowania ograniczaja sie do ciuchow, kosmetykow, imprez i facetow a na rzaden inny temat nic sensownego nie potrafia powiedziec. takie panienki szukajace sponsorow ktorzy za to wszystko zaplaca

Gość luk000
Pewnie autorka nie mam chłopaka stąd te pytania

Gość żeby w
oczywiście że nr 2 ale może wpierw na dziewczynę ;)

Gość ja221
tak sie sklada ze mam chlopaka, wlasciwie juz narzeczonego...ale to moja sprawa nie twoja. a zadawac pytania moge w koncu od tego jest forum. jak ci nie pasuje to nie czytaj i nie odpisuj.proste

proponuję zdefiniować najpierw: kobieta [piękna i pusta. a najlepiej, żebyś napisała kiedy piękna jest już "tylko" ładna i kiedy "pusta" staje się "myśląca" - to nam ułatwi odpowiedź na pytanie. a od siebie dorzucę, że na zonę - 2., na kochankę - raczej 1, chociaż pewnie też 2...

Gość ja221
jesli sam nie potrafisz sobie tego zdefiniowac to twoj problem.kazdy sam ocenia co dla kogo jest piekne lub brzydkie, madre lub glupie.

1 nie musi być stylizowana na lalkę Barbie..Jest wiele kobiet, pięknych, inteligentnych, przebojowych, które onieśmielają nie tylko urodą..Ograniczenie się do stereotypów, że kobieta piękna jest pusta a kobieta mniej urodziwa inteligentna jest tendencyjne,,,Ja wypowiem się przewrotnie,,,Kobieta piękna i mądra..Czyli wybieram numer 3.!