Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *eleonor*

Panowie,popatrzcie na mnie...który mnie zauroczy?

Polecane posty

Gość *eleonor*
Złoty,moje oczka są zielone:)

Gość *eleonor*
a czemu nie tylko może najpierw napisz cos o sobie.

Eleonor - jezeli ta ostatnia fotka tez jest twoja to ejstem twoim fanem jesteś przepiękną :) jaram się takim ciałem i tą fotką w sumie to chyba fotką bardziej niż ciałem - bo mało ciała widziałem ale masz gust świetne gratulacje :)

a no widzisz co nie doczytam to sobie dopisze....ale i tak uważam , że to bezsensu ( jako kobitka) Panowie zapewne innego są zdania więc do dzieła uwodzić ;) 🖐️

Gość *eleonor*
nie jestem wulgarną babą i ciesze się że Ci się podoba:) tyle,ze to łóżko rodziców :):):)

nie chodzi o łóżko ale o podejście :) w skali od 1 do 10 masz u mnie 7 nie widziałem ciała ale za resztę siódemka się nalezy :)

Jestem niebieskookim koneserem kobiecej urody, wrażliwym na piękno, oczytanym z nienagannymi manierami przedwojennego dżentelmena. Wystarczy czy mam wejść w detale?:classic_cool:

Gość *eleonor*
7 to wysoko,dzięki bardzo...miły jesteś:)

szczery a miły to chyba róznica - bo miłym chce się być a szczerym się jest masz u mnie + :) szkoda ze nie podałaś maila pozdr.

Gość hehehe zaczynamy
twarz masz nieciekawa :o

Gość *eleonor*
sorki-----------pokażę ale byka walnęłam:);)

Gość pataszon z pacanowa
ale pasztet, chyba z kielc :o

Gość ciekwewewe
To jest ciekawe: panowie na kafe zawsze "gardzą" kobietami z małym biustem. Jak już to musi być co najmniej C lub D. A tu bardzo zgrabna kobieta z mniejszym biustem, proporcjonalna bardzo i jakie zachwyty! Więc chyba te wasze zarzekania panowie, że prawdziwa kobieta to musi mieć kawał biustu żeby się podobać i być kobietą są mocno naciągane...

Gość *eleonor*
prawie 25:)

"ciekwewewe To jest ciekawe: panowie na kafe zawsze "gardzą" kobietami z małym biustem. Jak już to musi być co najmniej C lub D. A tu bardzo zgrabna kobieta z mniejszym biustem, proporcjonalna bardzo i jakie zachwyty! Więc chyba te wasze zarzekania panowie, że prawdziwa kobieta to musi mieć kawał biustu żeby się podobać i być kobietą są mocno naciągane." Bzdura:P.Ja wolę małe:P. A miałem rację że za młoda:P.

Gość hehehe zaczynamy
moze i oczy piekne ale masz wielki nochal jak rutowicz i to cie szpeci. ladne cialo to zamalo. zgrabne pasztety tez sa

Gość kmuydiluiliu
no niestety cialem nie wszystko zatuszujesz hehehehehehe dawaj ryja

eleonor - no to na co czekasz - jesteś młoda - masz powodzenie - pisz do mnie :)to moze być fajny duet :) pozdr. a tak BTW faceci z kafeteri czekają na Twoje kolejne foto ... :)

Gość hehehe zaczynamy
dokladnie poka morde

cukiereczek...nie przeczytałaś dokładnie co do mojej URODY nie narzekam a nie na powodzenie nie narzekam.i nie szukam chłopa na kafe tylko rozmawiam z miłymi ludźmi,jasne? kochana ty czy myslisz ze ze aby porazmawiac z ludzmi trzeba wywalac swoja duuuupe na forum publicznym? :o