Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *eleonor*

Panowie,popatrzcie na mnie...który mnie zauroczy?

Polecane posty

Gość *eleonor**
blahahaahhahahahahahahahha wiedzialam ze kifula zakryje hahahahahaah

ajron,jestem kulturalna kobietą i nie wydaje mi się żebym ci ubliżała,więc powiem delikatnie wypad stąd i nie wcinaj się ok?

Dla Eleonory Przez gąszcz twych włosów do ust się zakradam, Co twarzy anielskiej są piękną ozdobą, Ustami, uszu płatki smakuję, Całuję Cię dalej za serca namową, Z gorącej szyi dreszcze zdejmuję, By na ramionach chwile przystanąć, I zaraz potem owoce mam w dłoniach, Nie szczędzę im pieszczot, całusy rozdając, Aż czuję jak oba wnet dojrzewają, Błysk w twoim oku przyjemność zdradza, Gdy brzucha równiną się chytro przechadzam, Za biodra trzymając ku sobie przyciągam, Kwiat malwy czerwony i rosą pachnący, Ku sobie, słodyczą jego skuszony , Rozkoszą czas nasze ciała spowija, Godzina mija jak jedna minuta, Mocno twe ciało w uścisku otulam i Słyszę jak suche od żaru usta, Westchnienia piękna nuta opuszcza.

Gość *eleonor**
tak poznaniaku dam ci znac kiedy kupke twa zlizac bedzie czas nie pokaze wam ryja gdyz szpetny to widok jest blahahaahha i boje sie krytyki bom brzydkom kurom jest

jak zawsze laska rzuciła zdjęcie (pewnie nie swoje jak zazwyczaj bywa) a już pełno obszczymurów :D jeszcze tylko zocora brakuje i zjazd jotpegowych onanistów będzie miał quorum :D:D:D:D:D

Gość *eleonor**
ajron- jak sie nie ma w zyciu to trzeba sie zabowalac ochlapami rzucanymi przez pasztetowe laski :) pewnie trzepiac wyobrażają sobie indyjska piekność

tak dawno tu nie bylam, ale widze ze nic sie nie zmienilo hahaha ehh faceci, jacy wy jestescie slabi ... :)

dzięki Heinz ,śliczne:) a co do Ajrona...nie wydaje mi się że Polki są tak nieatrakcyjne,ze muszą wklejać nie swoje fotki.Raczej przeciwnie jesteśmy uważane za jedne z najpiekniejszych kobiet na świecie:) co do priva to zaraz wrzucę maila

Gość *eleonor**
i jak armaty opróżnione....? to teraz do pracy meskie cioty