Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tania79

PO WYJŚCIU NA WOLNOŚĆ... mężów, braci, narzeczonych, synów...

Polecane posty

Gość popieram wpis wyzej
mialam na mysli wpis nastolatki sa puste!!!

Gość bez sensu to....
"nie mozna ich odtracac, narzekacie, ze wyrzutki i degeneraci ale nic nie robicie by zmienic sytuacje" Nie robimy, bo nie chcemy! Wolimy zrobic cos dla normalnych ludzi, ktorzy nie krzywdza innych. Dlaczego mamy robic w ogole cokolwiek dla tych degeneruchow? juz i tak za duzo robimy! Nasze podatki ida na ich utrzymanie :O

Gość a jak pijany pieszy wejdzie
pod samochod to on bedzie ukarany, a nie kierowca :O

Gość ofer ma
nie interesuje mnie twój zawód a oceniał będe kogo tylko będę miał ochotę. ty zresztą z tytułu swojego zawodu bronisz tych degeneratów bo gdybyśmy uznali że sami odpowiadają za swoje czyny to twoje stanowisko okazało by się zbędne. ilu degeneratów "zdarzyło" ci się pozytywnie zaopiniować którzy na otrzymanej przepustce lub zwolnieniu warunkowym znowu kogoś okradli lub pobili? jak pijany pieszy wejdzie ci pod koła samochodu to on a nie ty ponosi winę. nie opowiadaj mi głodnych kawałków. no chyba że "przypadkiem" ty też jesteś pijany.

Gość Tania79
Mój chłopak ponad 10 lat temu obchodził swoej urodziny w jednym z pubów. wśród gości był jego przyjaciel. W pewnym momencie gdy nadmiar alkoholu dawał sie we znaki wszczęli między sobą bójkę. Opuścili lokal i bójka trwała na zewnątrz... mój chłopak kopnął swego kolegę w tchawicę, zmarł na skutek uduszenia. To co się stało dotarło w chwili gdy prokurator wiele godzin póżniej przyniósł dokumenty.. Zapłacił za to najwyższą cenę, żyje z e świadomością tego że pozbwiał drugiego człowieka życia, nawt jeśli był to przypadek.. Poniósł za to kare adekwatną do tego czynu ale życie płynie dalej prawda?

Gość wlasnie najgorsze jest
to ze normalnemu facetowi wlezie pod auto pijak i idzie taki facet na 10 lat do wiezienia!!! po czym traktuja go na rowni z takimi co to zabili swoja zone, zgwalcili albo kradli itp Oferma jestes wlasnie takim chorym padalcem!!! ciemnym, ciemnym i jeszcze raz ciemnym!!!!

Gość Tania79
o Ty będziesz żył ze świadomością cudzej śmierci i też powiesz to o czym pisałeś wcześniej? TO INNI SA WINNI???? :)

Gość ofer ma
"W pewnym momencie gdy nadmiar alkoholu dawał sie we znaki wszczęli między sobą bójkę. Opuścili lokal i bójka trwała na zewnątrz... mój chłopak kopnął swego kolegę w tchawicę, zmarł na skutek uduszenia." no i bardzo dobrze że poszedł do więzienia. takie bydło trzeba trzymać krótko bo inaczej człowiek spokojnie ulicą nie mógłby przejść. jak psy by się gryźli. skoro oni sami nie potrafią respektować granic jakie wyznacza nowoczesne społeczeństwo to trzeba ich trzymać w strachu za pomocą klatki i bata.

Gość nie rozumiem dlaczego dostal
az 10 lat przeciez nie mial zamiaru go zabic!!!! sam mogl dostac w tchawice tak samo, moglo stac sie odwrotnie! i zycie z ta swiadomoscia ze kolega to musi byc dla niego męka :( nasze polskie prawo jest tak cholernie kulawe :( dlaczego bandyci ktorzy z premedytacja zabijaja dostaja tez 10 lat albo mniej? dlaczego za gwalt jest najwyzej 8 lat? i dlaczego najczesciej gwalciciele dostaja 2 lata w zawiasach pytam????????? Zobaczcie jaki idiotyzm: w Exeter w anglii gosciu dostal PODWOJNE DOZYWOCIE za gwalt i pobicie!!! ta kobieta zyje!!!!! a u nas za gwalt i morderstwo nie dostalby tyle...

Gość normalni ludzie nie chleja
na umor i kontroluja sie po alkoholu i nie leja na podworku :O Nie kazdemu moze sie to przytrafuic, to juz nie mowmy o jakims pechu :O

Gość ofer ma
to jest akurat właśnie chore. gwałt jest prawdę mówiąc przestępstwem niewiele cięższym niż pobicie i do zabójstwa nie może się nawet równać.

Gość Tania79
Bo niestety polskie prawo jest baaardzo zacofane i niedoskonałe. obawiam się równiez że funkcjonuje ono bez pojęcia SPRAWIEDLIWE

Gość ja bym woalalbym zamordowana
niz zgwalcona :O

Gość ofer ma
no pewnie. sprawiedliwe to by było wtedy, gdyby pozwalało bandziorom po ulicy chodzić. kopnął przyjaciela w tchawicę!!! nie ma o co robić tragedii, prawda? za co tu go karać, powinien to "rozstrzygnąć we własnym sumieniu". no ja pieprzę!!!!

Gość anetka111
Tania moj chlopak siedzial kilka lat temu w wiezieniu. siedzial rok ale bardzo to przezyl tez kogos zabil nieumyslnie. jest bardzo bardzo bardzo skryty, niesmialy i boi sie przytulic, dotknac, mowic. jak to przelamac?

Gość anetka111
ofrma nie osadzaj zebys nie byl kiedys osadzony. czy ty w zyciu nie popelniasz bledow?????? nigdy nie przekroczyles predkosci jadac autem? nigdy nie zdazylo ci sie po piwie wsiasc za kierownice? nigdy sie nie biles z nikim?? wypadki sie zdazaja. poza tym kazdy popelnia bledy

ofer ma - przeciez chlopak zostal ukarany, 10 lat to kawal zycia. Nie tocz piany, nikt przeciez nie twierdzi ze dostal kare nieslusznie. Problem w tym, ze niektorzy ludzie nie dostrzegaja mozliwosci skruchy w bylym skazancu, wsadzajac ich wszystkich do jednego worka i na zawsze wykluczajac z zycia publicznego. Wlasnie takie symptomy Ty wykazujesz. :)

Gość wyobrazcie sobie ze sa jeszcze
rozsadni i odpowiedzialni ludzie na tym swiecie... "nigdy nie przekroczyles predkosci jadac autem? nigdy nie zdazylo ci sie po piwie wsiasc za kierownice? nigdy sie nie biles z nikim??" NIGDY mi sie to nie zdarzylo. Prosze inny zestaw pytan.

Gość anetka111
to moze mlody jestes i malo doswiadczony. albo klamiesz.

ale to moze dlatego ze mam 14 lat :)

Gość temat zalozyla dziewczyna
takiego chlopaka. Dla mnie to nienormalne, ze ona na niego czekala, marnujac najlepsze lata swojego zycia i chce z nim byc. Ja rozumiem matki, braci, siostry... Ale obca osoba, majaca szanse na szczescie? :O

nie mam duzo wiecej niz sugeruje podszywaccz. Ale skoro dla Was to normalne lac sie z kim popadnie i gdzie popadnie, prowadzic po pijaku i piratowac na ulicy to powodzenia zycze 🖐️

Gość anetka111
kocha go. nic nie zabije prawdziwej milosci. nie marnowala zycia. czekala na swoja prawdziwa milosc. i bardzo dobrze.

jedni marnuja na nieudanych związkach,inni na niszczeniu wątroby i nerwow swoich oraz najblizszych, jeszcze inni na duchowym samodoskonaleniu. Temat rzeka. Co w tym zlego? Zreszta to nie dyskusja o autorce. :P

Gość alakal
Oferma gwalt jest niewiele ciezszy niz pobicie tak????? a byles/as zgwlacony/a??? bardzo latwo ci przychodzi ocena, lepiej spojrz na siebie!! wypadki sie zdarzaja ale czyzbys Ofermo ( dobry nick) nie zauwazyl/a ze on juz odsiedzial swoj wyrok, poniosl kare??? a takie cholerne ofermy nie dadza mu zyc, za to powinni wsadzac tez do pierdla haahaha za niedawanie komus zyc normalnie!!!!

Gość ofer ma
co ty w ogóle gadasz? porównujesz mnie do bandyty? nie zapominaj że ja znam takich ludzi, naprawdę. więc wiem o kim mówię. nie za pierwszy akt agresji trafia się przed sąd. nie za pierwszą awanturę ląduje się w pace na 10 lat. więc między "nigdy nie brałeś udziału w bójce" a "kopnął przyjaciela w tchawicę aż tamten umarł" jest kolosalna różnica. mam kolegę kickboksera, mam kolegę karatekę - żaden z nich nich nigdy nikogo nie zabił choć kopią się ciągle. żeby kopnąć kogoś w tchawicę tak żeby tamten umarł to trzeba być zwyrodnialcem dla którego życie ludzkie nie ma zupełnie znaczenia. mimo że właśnie z pozoru wydaje się że "każdemu się morze zdarzyć". otóż nie każdemu.

Gość przychyylam sie do
stwierdzenia, ze to nie musi sie zdarzyc kazdemu. Bo nie kazdy sie tak zachowujje. I to ni jest normalne.

Gość do wyobrazcie sobie ze sa
posluchaj porzadnisiu, nie wierze ze niegdy nie przekroczyles chociazby predkosci, no chyba ze nie masz prawa jazdy, to ze faceci wywoluja bójki to tez jakos mnie kompletnie nie dziwi, od malego zreszta, jakie te dzieci nieporzadne ojojoj do pierdla z nimi.. co za hipokryci tu piszą, jak te mohery , takie religijne a do kamery wrzeszcza "spierdalaj kurwa" HIPOKRYZJA z was bije

Gość HAHASIA
ciekawi mnie skąd przekonanie mężczyzn takich jak Oferma, że gwałt nie jest ciężkim przestępstwem? strasznie mnie wkurwia gdy słyszę podobne bzdury :O wiele kobiet nie jest w stanie normalnie funkcjonować po gwałcie przez resztę swojego życia- czy to jest NIC?