Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sukniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no tylko bez żartów- taka suknia do ślubu kościelnego

Polecane posty

dzięki, naprawdę coraz bardziej się przekonuje :)

Gość PannaMłoda2009
suknia bardzo ładna i delikatna ale dlaczego czarna????

pod spodem na zdjęciu jest biała :)

Gość inessske 24
Śliczna jest ta suknia!

suknia fajna, ale lepiej isć do krawcowej. Poszukaj na necie lub popytaj znajomych o dobrą. Może jeszcze jakis pomysł przyjść do głowy w trakcie szycia (np zastąpić kokardę drapowanym paskiem) Moja suknie szyję, jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania

achajka27 - to musisz byc bardzo elegancką kobietą :P

Gość haniuta65
szyyj u krawcowej, kroj pikny tylko brakuje jakosci wiec krawcowa to strzal w 10;]

śliczna :)) widziałam bardzo podobną, tylko w drogim firmowym salonie sukien ślubnych - kosztowała 3, 5 tysiąca!! kup ją.. gdyby była nie za dobrej jakości (a tak może być przy tej cenie) to wymień ją na czarną i będziesz miała na sylwka :))

a mi się podoba zestaw ze spódnicą :) bardziej odświętny. spodnie mi jakoś nie pasują..

no właśnie, albo zwrócę jeśli mi nie będzie odpowiadała- tak zrobię właśnie :) bo może jednak będzie super, więc warto zaryzykować, jakby co , to stracę tylko na wysyłce 20 zł, bo w sumie krawcowa też może coś popsuć nawet przy szyciu prostej sukienki :( ale jeśli ta będzie kiepskiej jakości to jednak się pocztą pantoflową znajdę jakąś zdolną krawcową :)

p.s. to pierwszy mój topik na którym tyle osób odpisało ;) zawsze wiedziałam, że na ''ślubach i weselach jest tłoczno'' :D;)

Gość bardzo mi się podoba
Trochę strach kupować "ważną" suknię na allegro bo w sumie nie wiesz jaki materiał będzie na żywo. Ale fason fajny, cena też. Ja szyłam kieckę wg własnego projektu (zachciało mi się średniowiecznej) i taka impreza kosztowała mnie 2000.

Gość ami22
śliczna. bardzo mi się podobają takie delikatne i skromne. po prostu zjawiskowa:)

Gość awio-netka
Mnie się podoba :)

hmm, ta suknia nie wyglada na ślubną i jakos cięzko ją skojarzyć nawet ze ślubem :-O proponuje uszyć jakąs jedwabną lub satynową suknię ale bardziej na styl ślubny, rozumiem, że nie chcesz ciężkiej, pełen ozdób sukni, ale nie wiem czy znajdziesz coś takiego w polskich salonach, moze u jakiegoś projektanta? pozdrawiam,:) p.s. nie wiem czy widzialaś taki reality show o projektantach mody na tv4, ale tam taka murzynka uszyła piękna suknię ślubną z satyny i jedwabiu, delikatną, błyszczącą od satyny i lekką, moje marzenie! :)

szkoda, że nie ma zdjęć tej sukienki od tyłu..ciekawe czy też jest ładna. może poproś to prześlą Ci na maila :)

dzieki dziewczyny i dziekuje za link, sukienka b. ładna :) ale ceny nie widzę, chyba nie ma? ile ona kosztuje?:)

Gość to ja ja
piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna piękna. GRATULUJĘ WYBORU!