Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniakrakow111

do osób mających kota

Polecane posty

Gość aniakrakow111

mam pytanie a mianowicie kupilam taka specjalna trawke dla kotów, kotek ja poskubał i po jakis paru godzinach wymiotował taką bialą pianą i dostał biegunki,odstawilam ta trawe ale dzisiaj znów wymiotował tą pianą. czy to od tej trawy moze się tak dziać??

pewnie nieprzyzwyczajony jeść trawę. jak mu szkodzi to wyrzuc i już. mój jadł trawę na dworze i nic mu nie było, a w zimie podgryzał suche bukiety, albo rośliny doniczkowe i tez zwracał

Gość aniakrakow111
aha .ok. no odstawilam ta trawe, no bo bez sensu zeby sie kot męczył .tak mi sie wydaje. kupilam mu takie ciasteczka whiskasa na usuwanie kłaczków i po tym mu nic nie bylo . a po tej trawie masakra

Gość kup mu jedzonko suche
z puriny odkłaczające

Gość lepsza jest karma
royal canin, duży wybór, odkłaczająca też jest, możesz też podawać kotu pastę odkłaczającą np. gimpeta

Gość aniakrakow111
ma suchą karme royala dla kastratów. ale niewiedzialam ze jest tez odklaczająca. no to kupie tez taką

Gość wiolka000
mój kot tez mial problemy po tej trawie -dziadostwo straszne wywal to na smietnik.

Gość WeronikaSob
Polecamy na odkłaczanie anti-Hairball od WHISKASA. U nas się sprawdza i kotu smakuje ;)

Gość gość
możliwe, że ta trawa była zaprawiona jakimś nawozem i się po prostu zatruł

Gość gość
Warto zainwestować w pastę odkłaczającą Bezopet z firmy Vétoquinol Care. Nie jest tania, ale za to bardzo wydajna, kotu nie grożą bezoary. Mam kota rasy Maine Coon i po przykrych doświadczeniach z różnym dziadostwem,które rzekomo miało ułatwiać kotu pozbywać się sierści z przewodu pokarmowego, używam tylko Bezopetu. Nie szkodzi nawet kotom chorym na nerki

Gość SandraS
Kupowałam kiedyś karmę na odkłaczanie w sklepach zoologicznych. Podobno miała zdziałać cuda, ale nie było efektów. Kot nadal jadł trawę i wymiotował. Wypróbowałam Whiskas Anti-Hairball i okazało się to strzałem w dziesiątkę! Wystarczyło kilka chrupków dziennie, a kłaczki były regularnie wydalane przez kota. Cena produktu jest bardzo przystępna, opakowanie starcz na naprawdę długo. Polecam.