Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężka sprawa

Mężatki - nie dajecie seksu mężowi - to nie dziwcie się że szukają gdzie indziej

Polecane posty

Gość do carte blanche
o czym niby ZDF nie ma pojęcia-o tym,że autorka przyjmuje wszystkich zbolałych kutasów? Ze spuszczają się w nią jak w kibel i idą dalej ,nie mając szacunku do niej tylko do jej cipy,a ona jeszcze sie tym szczyci??? Autorko droga jak Ty pięknie dbasz o tych "przebiednych" facetów,normalnie Matka Teresa,no i dobrze niech idzie taki do szmaty się wyżyć ,a porządnym kobietom niech głowy nie zawraca

Gość ok to ilu
cię dupi w ciagu jednego dnia przyjmujesz wszystkich,kazesz sie kapac przed wyjebaniem cie??? pewnie nie,naturalnie smierdzace lepsze:D

tak. okazało się że sie marnował:) ale zdziwienie i niedowierzanie czasami nadal wychodzi... dla mnie to chore, traktowanie seksu w kategoriach obowiązku, czy nagrody dla faceta słucham codziennie dziewczyn które opowiadają o tym jak się ODDAJĄ swoim mężczyzną

Gość do carte blanche
w dupie cie mam,jestes chory,idz sie spuscic ,moze ci sie polepszy :P

autorka przyjmuje wszystkich zbolałych kutasów? Ze spuszczają się w nią jak w kibel i idą dalej ,nie mając szacunku do niej tylko do jej cipy,a ona jeszcze sie tym szczyci??? o i to jest piękny przykład robienia z seksu reliktu i męczeńskiej powinności. ja nie mówie, że trzeba się od razu kurwić, ale metafora z kiblem to lekka przesada

Gość do carte blanche
metafora z kiblem była przeznaczona dla autorki-nadal wydaje mi się trafną,wielu musiało przez nią przejść,przecież widać ,że kobitka "wysłuchała" wielu męczenników zrozumiałabym przykład z moim chłopakiem/mężem robimy to często,żałujcie,że wy nie ,potem się dziwicie ,że od Was odchodzą-tak tu metafory z kiblem bym nie użyła

Gość do carte blanche
zebys sie głupio pytał :P :P :P :P :P

Gość ciężka sprawa
No tak jak mówiłam, tylko złość i zawiść wśród ludzi. Najchętniej to jeszcze wiadro pomyj wyrzucą na człowieka. Ciemnogród. Na szczęście kilka osób rozumie :) A co do i ilości partnerów - to moja prywatna sprawa.

Gość do carte blanche
do autorki-przepraszam bardzo że Cie nie chwalę za dupienie się z facetami innych kobiet,jakby nie było wolnych Oki idę do sąsiada,bo pewnie u niego z seksem nie tak,a nie słyszałam nigdy odgłosów "przyjemności" choć ma dziewczynę,więc pójdę mu ulżyć-czy teraz jestem cool ? czy zawróciłam na właściwy tor??? ilość stosunków to Twoja prywatna sprawa?- ciemnogród naprawdę

Gość NataliaRaisaR
kochanie, pomylilas fora. na kafe nie siedza jakies fanatyczne katoliczki, bzykajace sie, jak wyzej wymienilas. nie chwal sie tak tym, ze fajnie mu sie z Toba rucha, bo dalas mu az 3 otwory, a nie 1 jak zonka - fakt, zalosna. ale wiedzial, co bierze chyba. coz. pamietaj, ze to, ze teraz jestes z siebie taka dumna, bo dajesz dupy takiemu, co ma zone, ktora jest chujowa w lozku, wiec wychwala Ciebie pod niebiosa, to nie znaczy, ze Ty jestes niesamowita, tylko to, ze ma naprawde takie porownanie, ze dyskotekowego syfilisa ruchalby z taka sama przyjemnoscia, jak Ciebie. ale coz. zal mi Cie, dziuro. tylko za to sluzysz, a na dodatek sie chwalisz. gratuluje neizmiernie

Gość hsjsi
ja ni dziwiłabym się kobietom, tylko tym factom, którzy sobie takie a nie inne baby za zony brali.

Gość drogro
kobiety też mają takie sytuacje z mężami zdradzająca kobieta, to dziwka zaraz powiecie, nikt nie wnika z jakiego powodu to robi oj bywają mężowie zimne ryby, oj bywają

Gość nie daje gnojowi seksu
bo trzeba sie postarac troche żeby zachecić kobietę. Tylko dziwka od razu nogi rozkłada. O prawdziwa kobiete trzeba troche sie postarac, pomóc jej, porozmawiać co czuje a wtedy prosze bardzo.

Gość nieśpię
Tak nie spię. Dwadzieścia lat po ślubie fistaszek nie pozwala mi się skupiać na pisaniu. W sypialni słychać rżnięcie nosowe mojej wybranki. Ciupcianie góra dwa razy w miesiącu po dziesięć sekund, bo kisiel na samą myśl wylatuje. AA przed, przedślubem cztery godziny z prawie non stop. I dlatego właśnie szukam kochanki. jest nas wielu i nie wiem która z pań jest większą (...) żona czy kochanka :-)

Gość THUNDER
ŚWIĘTA PRAWDA . TAKIE JEST ŻYCIE . JESTEM FACETEM , ŻYJĘ JUŻ TROCHĘ NA TYM ŚWIECIE A WCIĄŻ NIE MOGĘ POJĄĆ JAK TO JEST Z TYM SEKSEM W PRZYPADKU KOBIET . SAME NIE CHCĄ SIĘ KOCHAĆ A JEŻELI MĄŻ '' SKOCZY NA BOK '' TO ZNACZY ŻE '' PERFIDNIE '' SĄ ZDRADZANE . PRZECIEŻ OWI '' ZDRAJCY '' SĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE '' PRODUKTAMI '' SAMYCH ZDRADZANYCH . NIEUSTANNIE NASUWA MI SIĘ PYTANIE - PO CO TO ROBICIE , DROGIE PANIE '' ZDRADZANE '' .

Nie zgadzam się z założycielką tematu. Seks wymaga dwojga osób - to jasne. Natomiast obelgi typu "zimna ryba" nic nie wnoszą - są uproszeczeniem, a najczęściej USPRAWIEDLIWIENIEM. Mąż, żeby poszukać spełnienia u kochanki, pownien najpierw spróbować stu tysięcy sposobów polepszenia własnego związku, to samo dotyczy kobiety. Zdrada to w tym wypadku najgorsze wyjście, niczego nie rozwiązuje, jedynie pogarsza sprawę. To po prostu dziecinada. Facet widocznie nie dorósł do tworzenia jakiejkolwiek dorosłej relacji z kobietą. Seks to praca, taka jak każda inna. Nic nie dzieje sie na pstryknięcie palcami. Problemy trzeba rozwiązywać, a nie uciekać w zdradę. Jest jeszcze jedna zasada, którą chętnie nazwałabym złotą :) Mi ona bardzo pomogła (właśnie na polu seksu): Jeśli chcesz coś otrzymać, najpierw daj. ;) czyli wymagając, wymagaj najpierw od siebie. Tyczy sie obu płci. Powodzenia!

Nie zgadzam się z założycielką tematu. Seks wymaga dwojga osób - to jasne. Natomiast obelgi typu "zimna ryba" nic nie wnoszą - są uproszeczeniem, a najczęściej USPRAWIEDLIWIENIEM. Mąż, żeby poszukać spełnienia u kochanki, pownien najpierw spróbować stu tysięcy sposobów polepszenia własnego związku, to samo dotyczy kobiety. Zdrada to w tym wypadku najgorsze wyjście, niczego nie rozwiązuje, jedynie pogarsza sprawę. To po prostu dziecinada. Facet widocznie nie dorósł do tworzenia jakiejkolwiek dorosłej relacji z kobietą. Seks to praca, taka jak każda inna. Nic nie dzieje sie na pstryknięcie palcami. Problemy trzeba rozwiązywać, a nie uciekać w zdradę. Jest jeszcze jedna zasada, którą chętnie nazwałabym złotą :) Mi ona bardzo pomogła (właśnie na polu seksu): Jeśli chcesz coś otrzymać, najpierw daj. ;) czyli wymagając, wymagaj najpierw od siebie. Tyczy sie obu płci. Powodzenia!

Gość do ciężkiej sprawy
dlaczego jeśli jestes taką "wymarzoną" kochanką obrabiasz cudzego faceta ?

jej chyba poszukam nieszczesliwego meza i go "wysłucham" a potem on mnie będzie "słuchał" i tak będziemy żyli "zfrustrowani" naszymi związkami ;) buahahahahahaha :D