Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta KKK lat 29

mam pewne watpliwosci

Polecane posty

Gość jolanta KKK lat 29

znamy sie od 3 miesiecy, jestesmy ze soba od 2, uklada sie nam bardzo dobrze, jedyny problem to to ze mieszkamy od siebie okolo 150km, ostatnio pojawila sie okazja zeby on przeprowadzil sie do mnie, zastanawiam sie tylko czy to nie zawczesnie? Chcialabym poznac wasze opinie na ten temat

Gość Saszka_
:-) Za wcześnie. Najpierw powinniście się pobrać. A jeszcze wcześniej powiedzieć sobie, co to takiego jest miłość i na czym polega małżeństwo.

Gość alimenciarz
a pewno ze zamieszkajcie razem, przynajmniej nim zakochasz sie na zaboj zobaczysz co zniego za ziolko i nim to sie stanie bardzo powazne mozesz go zawsze wypierdzielic na zbity pysk:)

Gość jesli facet jest ok
mozesz zaryzykowac, troche krotko sie znacie ale skoro rozwazasz taka mozliwosc znaczy ze warto sprobowac, w wypadku gdybys czula ze cos jest z nim nie tak odzucilabys taka mozliwosc odrazu. Takie jest moje zdanie:)

Gość najwczesniej po slubie
;)

Myślę, że możecie spróbować. Jesteście dorosłymi ludźmi. PPrzynajmniej już na samym początku związku zobaczysz jaki jest. Lepiej wcześniej niż później. Po co marnować czas. I w końcu to Twoje mieszkanie więc w razie czego możesz go w każdym momencie z niego wyrzucić :D:P

Gość suzy Q
moze warto zaryzykowac, cos nie bedzie ci pasowac to powiesz zeby zwijal manatki i nara

Gość giorgietta
ja ze swoim obecnym chlopakiem zamieszkalam po okolo miesiacu, jestesmy juz razem prawie 2 lata, wszystko zalezy od faceta i tego jaki jest, a tak jak ktos juz wczesniej napisal im szybciej przekonasz sie co to za gagatek tym lepiej dla ciebie i nie bedziesz tracic niepotrzebnie czasu

moim zdaniem to za szybko, ale to Twoja decyzją, tak jak wyżej koleżanka napisała, wszystko zależy od faceta, albo będzie pięknie, albo zamieszkacie razem i szybko sie rozstaniecie

Wcale nie za wcześnie. Przynajmniej poznacie się lepiej, takimi, jacy jesteście na codzień. To ciężka próba, warto ją przejść. Jak się nie będzie Wam układało, to się go pozbędziesz :)