Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszechwiedzacy=czesio

fanki

Polecane posty

o borucu: ".. Jeszcze przed wakacjami byłam jego fanką Uwielbiałam go dopóki nie zostawił żony z dzieckiem w taki brzydki sposób. Teraz już chyba zawsze będę na niego patrzyć przez pryzmat tej sytuacji..." czyscie kobiety gupialy. byla fanka tylko dlatego, ze jej sie podobal i myslala o im jak niesamowitym facecie do ktorego nie dorowna jej maz/chlopak. czy wy kobiety naprawde nie wiecie ze aktorzy/aktorki/prezenterzy/piosenkarze/pilkarze sie zdradzaja na wzajem i to co widzicie to jest tylko wiezchnia strona. zachwycaja se aktorem czy innym dajac go za wzor normalnym facetom. widzac tylko ich zdjecia w kolorowych czasopismach. przeciez nie lubi sie pilkarza za wyglad ani co robi tylko jak GRA. ma strzelac gole/bronic. tak samo z aktorem. nie obchodzi mnie jego zcie prywatne. ma w filmie wygladac na drania/kochanka/bohatera. a jego prywatne rzycie to jego sprawa

Gość help mnie
przecież kobiety nie interesują sie sportem

ani filmem. ani muzyka. a sikaja na widok np. audiofeelow w tv. gadaja ze chlopaki sa mega przystojni. a jakby ktoregos spotkala na ulicy to by nawet nie spojrzala (sami o tym mowia) i stwierdzila ze brzydki. oczywiscie do czasu, az by sie nie dowiedziala kim sa.