Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadomo_Kim_Juz_Jestem

Ona odeszla...

Polecane posty

Gość Niewiadomo_Kim_Juz_Jestem

.........nie wiem co ze soba zrobic.............. ...to bylo jak sen..... pokochalem ja od pierwszego wejrzenia.............. naprawde........ ona bala sie, byla taka niepewna...... Wszystko robilismy razem, chodzilismy do kina, na zakupy, kochalismy sie... bylo tak cudownie... Taka piekna... jak zorza polarna... I miala niebieskie oczy... Byla troche inna niz wszyscy..... taka niesmiala, wystraszona, zagubiona w wielkim miescie...... uwielbialem jej dlonie, jej cialo, jej dusze, jej umysl... jej wiersze... pisala piekne wiersze.... czasami plakala do poduszki. Razem plakalismy... Uwielbialem ja... Byla zupelnie inna niz wszyscy... mowila, ze nie pasuje do tego swiata...... Pozniej dowiedzialem sie, ze jest chora, ciezko chora. Dlaczego powiedziala mi tak pozno!? Przeciez....... wolalbym sie do tego przygotowac....... Uznalismy, ze szpital byl najlepszym wyjsciem... bala sie tego, ja rowniez.................. Nie wiem po co to pisze??? Jest mi tak potwornie smutno...... ............. Przedwczoraj byl jej pogrzeb ..... Ja juz chyba nie potrafie zyc w takim swiecie..... W pustym swiecie bez niej.

Gość AKARA22222
to co napisales jest potwornie smutne! :

Gość wiem bo przeżyłam
wiesz rozumie Twój ból,teraz wydaje Ci sie ,że już nic nie warto ale musisz stawić temu czola i żyć dalej...na poczatku pomyśl co jeszcze chcieliscie zrobić razem i zrób to sam dla JEJ pamieci

Gość nanaka
trzymaj sie

Gość nerwiczka
bardzo smutne ale niestety zdarza się. Musisz zyc dalej.....dla niej , ona by tego chciala:)

Gość ASICAxxxxx
gdyby mnie to spotkalo to bym sie zabila

Gość nerwiczka
glupia babo nie wypowiadaj si w taki sposob, lepiej zamilcz i rob sama to co uwazasz

Gość ASICAxxxxx
przeciez to jest nie do przezycia!

Gość wiem bo przeżyłam
ASICAxxxxx to jest do przeżycia chociaż jeste okrutnie trudno

Gość jejq
hmmm już gdzieś to czytałam:/

Gość Rozsądny 1
Bezedury - jak nie masz nic wartościowego do powiedzenia w tak poważnym temacie to lepiej się zamknij. Założycielowi tematu mogę jedynie współczuć i nawet nie staram się w stawić w twoje położenie, bo ciężko to sobie po prostu wyobrazić. Naprawdę mi przykro...