Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata1981.......

Dlaczego faceci z internetu nie dzwonią po spotkaniu?

Polecane posty

Gość monastars
Mam ten sam problem co Twoja koleżanka...z chęcia podyskutuje na ten temat... mój adres monastars@wp.pl

Depeche15 i Złoty - dlaczego rozpierdalacie ten topik pisząc NIE NA TEMAT? Załóżcie sobie osobny wątek i tam się produkujcie z łaski swojej. Słyszeliście coś o netykiecie?

Gość jaga234
Przeciez to jasne jak slonce o co chodzi: ta laska przedstawia sie jako porzadna ulozona grzeczna (czyli nudna) kobieta szukajaca stalego zwiazku i meza. To sie wyczuwa na kilometr. I wydaje mi sie, ze w dzisiejszych czasach faceci juz tak nie leca na nieprzystepne porzadne grzeczne kobiety, teraz sie wszystko poprzestawialo, zwiazki zaczynaja sie od zwyklego one night stand lub wynikaja niespodziewanie w momencie, kiedy dwoje ludzi mysli, ze to tylko chwilowa zabawa. TA laska stawia jasno sprawe, ze interesuje ja powazny zwiazek, kazdy by uciekl, ona nie jest boginia venus, zeby sie w niej odrazu zakochac. Mieszkam za granica w wielkim miescie i tutaj tak jest. Wychowalam sie w Polsce i tez mi wpojono, ze trzeba sie szanowac, ze jak sie dlugo czeka z seksem to cie facet szanuje i jestes bardziej interesujaca. Powoli zaczynam w to watpic. Sama nie wiem, moze raz jest tak a raz tak a raz jeszcze inaczej.

Gość 22-letni prawiczek
Bzdura, to kobiety sa takie wybredne

Gość gggsgssfs
g

Gość bo temu...........
:O