Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata1981.......

Dlaczego faceci z internetu nie dzwonią po spotkaniu?

Polecane posty

Gość następnym razem
niech ona ich oleje to i na telefon czekac nie bedzie i humor jej sie nie bedzie psul...

hehe... a czego szukaja faceci z internetu jak nie seksu? :D niech poszuka kogos w realu.

Depeche ja nie szukam seksu bo w realu mogę mieć :P ;) ile spałaś? do Autorki to jest dowód na ze chodzi tylko o bzykanie nic więcej szukają łatwego i taniego worka na spermę :o :o :P :D :D

od 5 nad ranem do 8 = 3 godziny. tak, szukaja tylko tylko seksu, za dlugo zyje zeby wierzyc w takie bajki o milosci z internetu hehe.

to trosze dziwne Ty małolatka to powinnaś łykać "bajeczki" facetów :o :o :) ale to dobrze ze jesteś cwana. Pisałaś kiedyś ze liczy się wygląd ale co z tego jak będzie draniem...... http://www.mariahcarey.com/obsessed/index.html fajna piosenka :) :) bardzo mi jej podobaj się dłonie ma boskie długie palce i ładny manicure :P ;) CO do spania powinno się udać wszystko jeśli mnie posłuchasz.

Gość depeche15 ty sie
🖐️ wpedzisz w chorobe z tym nie spaniem :o dziewczyno :-(

dzieki za piosenke :) gdyby nie jej twarz, to bym sie podniecila hehe. ale cialko ma ladne trzeba przyznac :) ja poki co jakos jade na tym systemie 5-godzinnym, ale slyszalam ze to niezdrowe. hej, ja naprawde chce spac.. ale nie moge. klade sie do lozka , leze i czekam jak na smierc przez nawet 3 godziny. :(

ja poki co jakos jade na tym systemie 5-godzinnym, ale slyszalam ze to niezdrowe. to jest smutne :o :( Twój organizm wytwarza, bardzo małe ilości melatoniny witaminy snu nie kupuj przypadkiem w tabletkach tej witaminy bo pewnym czasie przestanie działać. I organizm jest zdrowszy to mniej czasu potrzebuje na zregenerowanie organizmu.

Gość Marian1955
Wiesz jest wiele manijaków To jest bardzo cięszko odróżnić tego co ma ze serca czyste zamiary od fałszywych,Sama musisz umieć rozróżnić co jest dla Ciebie dobre a co złe,myślę że nikt Ci we tym nie pomoże,pa/marian.

Depeche przykro mi ale jesteś chora :( :( jak jest jedzenie? bez smaku? niedobre? w Anglii? z tego co wiem to jest GMO delikatnie mówić ta żywność niszczy organizm ludność europejska jest przeciwna GMO może wycofają w Anglii ale producent GMO firma Monsanto bardzo naciska na swój pokarm chodzi tylko o kasę a niedobro ludzi. Genetyczna klęska Komisji ­­ Ekspansja roślin GMO w Unii Europejskiej została zablokowana. Większość rządów UE - z polskim na czele - uznała, że że poszczególne kraje maja prawo wprowadzać u siebie swoje własne ograniczenia dla upraw genetycznie modyfikowanych. ­Ekolodzy triumfują, Komisja Europejska pobita.­­

Bardzo dożo ludzi w stanach nawet młodzież ma depresje a tam jest pełno GMO to jest dowód na to ze żywność ta uszkadza wątrobę.

najbardziej mnie śmieszą ludzie który studiowali biotechnologie !!!!!! sio z NIMI!!!!!!! zresztą dali się ogłupić!!!!!!!! ze ich żywność jest zdrowa!!!!!!!!

nic nie szkodzi, Zgadzam się z Tobą byłem kiedyś w Anglii tego nie da sie jeść :o niedobre. w Stanach jest to samo tam modne są specjalne dresingi takie sosy żeby jedzenie miało jakiś smak i dało się zjeść.Mam nadziej zew końcu Anglia zakaże GMO bo jedząc to nigdy nie będziesz zdrowa :( czytałaś linki?

eh no wiadomo.. tylko ze to gmo jest o wiele tansze, wiec sie nie dziwie ze ludzie kupuja to zamiast zdrowej zywnosci... nie , nie ogladalam, ja w ogole nie ogladam TV.

tak, mowie dobrze po angielsku i francusku. mam A z angielskiego i literatury anglieskiej.

to tak samo jak ja :) od 5 lat w ogóle nie oglądam tv bo kłamie i lecą same pierdoły!!!!!! tylko sport piłkę nożna i filmy dokumentalne czy przyrodnicze.Lepiej iść do teatru lub na spacer. Tam w Anglii to pewnie młodzież jest bardzo niedobra.....

żywność GMO specjalnie jest zaniżana żeby ja kupować. np: w stanach jest 4 razy tańsza od naturalnej.

hehe mlodziez jak wszedzie - teraz w polsce tez nie jest najlepiej po tych wszystkich reformach... naprawde nie ma sensu brac przykladu z zachodu w sprawach wychowania, a niestety obecnie duzxo ludzi tak robi. wiem ale w dzisiejszych czasach recesji ludzie nie maja glowy do takich rzeczy...

w Anglii jest złe wychowanie tam nawet dziecka nie możną uderzyć!!!!! wszędzie jest pełno seksu :o internet dużo w tym role odgrywa !!! młode dziewczyny 16,17 lat chodzą w ciąży!!!!!!

wiem.. ale nie burz sie tak :P mnie tam to nie obchodzi. sama mam problemy u siebie i to mi wystarczy. ale nic nie zmienisz juz... najpierw oni sie musza gorzko przekonac o swoich bledach a dopiero potem zrozumieja.