Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata1981.......

Dlaczego faceci z internetu nie dzwonią po spotkaniu?

Polecane posty

Gość tomaszek spoxxxxxxxxx
a skad jest twoia kompelka?? ja jestem samotny i chcialbym poznac mila i faina dziewczyne :)

Wiem ze Polsce zostawiłaś wiele przyjaciół . Jeśli mogę spytać czy w Anglii masz wartościowych znajomych....

hehe a gdybym miala wartosciowych przyjaciol to bym tutaj zagladala na Kafe? nie sadze :) poki co musze rozmawiac z moimi prawdziwymi przyjaciolmi i rodzina przez kominukatory.

Depeche 🌻 Jeśli chodzi o prawdziwych przyjaciół to tez mam mało :( Mama, Ojciec siostra.....

tak bywa niestety... ja to nawet z mama porozmawiac nie moge, z tata tez nie... bracia mali hehe, troche popieprzone to wszystko, ale miejmy nadzieje ze wyjde na prosta.

heheheheeh a skąd ta myśl? mądra jesteś :P Wiesz chce przejść na protestantyzm należeć do kościoła Zielonoświątkowego tam jest bliżej do Boga niż w kościele Katolickim . A Ty jakiej jesteś wiary? w Anglii jest dużo protestantów.....

czemu płaczesz? masz przejść na protestantyzm? do dobra wiara :) katolicyzm jest zły.

ja nic nie mam do zadnej z religii. katolicyzm jest spoko wedlug mnie. a placze dlatego ze nigdy nie widzialam dm na zywo i chyba nie zobacze..

Gość Eryk Choleryk
Depeche15 nje marudz tutaj dzdiewczyna, w angli siedzisz i DM nie zobacyzsz na zywo? Zartujesz chyba :) Zloty, a w czym ten Katoliczym jest taki zly? Jak bys nie wiedzial to Protestanci wszczynali wszytkie wojny w Europie to przez nich religijne problemy. A jak ci tak Katolicyzm obrzydl to Moze PRAWOSLAWIE? Co by o nich nie mowic, bo POPy tez napuszcali ludnosc na siebie to ich wiara zawszebyla taka pokorniejsza. Katolicyzm moj drogi jest OK tylko trzeba wiedziec cokolwiek o tym w co sie wierzy a nie isc na latwizne. Zamiast sie do zielonoswiatkowcow zapisywac to lepiej sie zainteresuje wiara swoich przodkow.

Gość Eryk Choleryk
Depeche15 to naprawde nie jest problem, no chyba ze masz jakies obiektywne i permanentne przeszkody ku temu. Jednak wydaje mi sie ze to tylko kwestia ich koncertow po Anglii no i kasy na bilet.

no to w moim przypadku to pieniadze sa problemem. no i nigdy nie wiadomo.. oni tez nie sa pierwszej mlodosci..

Gość Eryk Choleryk
racja, nie wiadomo czy jeszcze zagrgaja, ale mysle ze z jedna trase na pewno. do tego czasu postarj sie zaoszczedzic kilak funtow i gdzies skitrac. Nie ma sie co lamac bo to przypomina mazgajstwo, masz rece i nogi wszystko przed toba.

Gość Eryk Choleryk
Dobrze. To powiedzmy inaczej, w twojej sytuacji jest to sprawa otwarta, na ta chwile. I dlatego nie ma sie co lamac ani smucic.

Depeche to był link o kościele Katolickim cała prawda nie mogę znaleźć takiego filmiku na innym portalu

Gość Eryk Choleryk
złoty, ale widzę jesteś naiwniaczek

hehe... zloty, i tak nie zmienie religii. dobrze mi jako katoliczka. i zgadzam sie w 99 procentach z tym co mowi katolicki kosciol.

ok. żyj jak chcesz :) Tylko nie wiem czemu w KK modli się do obrazów :o :o i jest np: kult papieża :o :o pielgrzymki :o :o