Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magooo

Panowie, co byscie zrobili gdyby wasza dziewczyna,

Polecane posty

Gość magooo

żona, narzeczona zostalaby zgwalcona? lub jesli okazaloby sie ze w przeszlosci zostala zgwalcona a nie powiedziala wczesniej bo bala sie reakcji waszej badz sie wstydzila? odpowiadajcie na obie opcje

Gość srebrzysta mona lisa
rozmawilalam ze swoim facetem na ten temat i powiedzial, ze nie brzydzilby sie mna, ze ''mial'' mnie inny facet, oczywiscie nadal by mnie kochal i wspieral

Gość magooo
nie chce rozmawiac z kims kto przezyl gwalt ale dzieki.. chce znac opinie facetow na ten temat, jak oni to widza i czuja, co by zrobili w takiej sytuacji?

Gość srebrzysta mona lisa
a wiecie jak to jest w niektorych krajach arabskich? dziewczyna jest zgwalcona, cierpi, bo nie wie co sie stalo, a ona sama i jej rodzina traca godnosc, juz nikt jej nie zechce za zone, bo nie jest dziewica. cos mi sie zdaje, ze chyba w emiratach albo w arabii saudyjskiej to ona idzie do wiezienia... szkoda slow, nie? ale w europie, w baroku bylo podobnie, jedyna droga dla zgwalconej dziewczyny byl klasztor...

jak to co? skopałbym tego gnoja a potem pomógł jej. Nie wiem jak, może swoją obecnością? Gdyby mi o tym nie powiedziała, to najpierw bym zrobił to co napisałem wyżej, a potem byłbym zły, ze mi nie ufa. Nie widze powodu zeby miała sie czegokolwiek wstydzić. I pomiatam takimi *** którzy zostawiają swoje dziewczyny, bo sie brzydzą:O Przeciez jesli facet z toba jest to chyba znaczy to, ze cie kocha i chce cie chronic. Przynajmniej według mnie

Gość magooo
no panowie nic?

trudne pytanie. najpierw budzi sie gniew, potem wscieklosc, chec rozsmarowania *upka na najblizszej scianie. nie wiem. z poczatku balbym sie reakcji mojej kobiety - moglaby mnie odtracic chocby dlatego, ze jestem mezczyzna. nie wiem, co bym zrobil. jedno jest pewne - nie zostawilbym jej. bylbym przy niej. caly czas.

Gość omishu
Po pierwsze->to że była zgwałcona nie czyni z niej kogos gorszego:).Po drugie->tym bardzej facet powinien o kobiete sie troszczyc,bron Boże wypominac jej pozniej te przykre wydarzenia. Czy to sie przeklada na relacje? Raczej nie,a nawet nie,chyba ze masz jakiegos pedantycznego rasiste!! Po trzecie-> nie martw sie:) Pozdro

Gość magooo
i nie macie czegos takiego ze to moze jej wina? a moze podswiadomie chciala? a czemu nie krzyczala? a czemu sie nie bronila? a czemu tego nie zglosila? itp

a dlaczego mialaby to byc jej wina? winny jest ten, kto stosuje przemoc. nawet, jesli kobieta przejdzie nago ulica, nikt nie ma prawa jej tknac bez jej zgody. chocby nie wiem jak prowokujaco krecila pupa.

Gość magooo
nie kazdy tak twierdzi, duzo osob mowi ze dziewczyny same sie o to prosza wiec dostaja... myslalam ze wszyscy tak mysla jak w ten osobnik Ofe rma w temacie Tani 79 "Po wyjściu na wolnosc...mezow, braci...." Jestem troche w szoku, ale ciesze sie ze sa jeszcze tacy faceci jak Kuba Rozporek, Omishu i Ty Nie kumam :)