Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja269082

MOJ MĄŻ MNIE WKURZA

Polecane posty

Gość kaja269082

jestesmy 5 miesiecy po ślubie i poprostu Go nie poznaje zrobił sie zrzędliwy, upierdliwy i czepiający się wszystkiego:( nie wiem jak z nim rozmawiac...

Gość xxxxiii
powiedz ze jak tak dalej pojdzie to ten zwiazek nie bedzie mial sensu... dzisiaj przysiega i tak juz nic nie znaczy

Gość kaja269082
on chyba czuje sie za pewny:( i w tym caly problem nie jestem kobieta uległa, ciezko mu bylo mnie zdobyc bardzo sie staral a teraz jakby przestalo mu zalezec:(

Gość xxxxiii
to wcale nie jest normalne, ze facet przestaje sie starac... w zwiazku moze stac sie troche nudno, moze juz nie byc tak ekscytujaco... ale MUSI byc milosc i szacunek... musi byc usmiech po przyjsciu z pracy do domu, musi byc dzien dobry, musi byc przytulenie, musi byc zapytanie jak sie dzisiaj czujesz... musi byc milosc, inaczej nie ma to sensu!! zapewniam

Gość green-aria
Pięć miesiecy po ślubie to niewiele,mój zaczął mnie wkurzać dopiero po pięciu latach.

Gość Świcek
a co robi po ślubie , czego nie robił przed ?

Piszesz ze bardzo się o ciebie starał, więc może po prostu stara się teraz mniej bo nie ma siły już się starać a ty postrzegasz to jako to ze się nie stara. To stara się mniej czy nie stara się wogóle bo to duża różnica.