Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi.........

wstyd mi.........

Polecane posty

Gość wstyd mi.........

Kurde, strasznie mi wstyd. W piątek spotkalam się z facetem z netu, bardzo fajnym. Spotkanie było moim zdaniem udane, facet bardzo miły dla mnie, moim zdaniem spodobałam mu się. Mielismy sie spotkac na 2 godz, a spedzilismy razem 7 godzin, głównie dzieki niemu, bo przedłużał spotkanie jak mógł. Mi też się spodobał. Po powrocie do domu byłam pewna że sie odezwie. Ale nie odezwał. Następnego dnia pomyslalam że moze byłam zbyt spięta, za bardzo małomówna (tzn. mówilam, ale on znacznie wiecej), moze uznał że nie jestem nim zainteresowana. Postanowilam poczekać pare dni. Codziennie był na gg, a ja - głupia idiotka - sobie wmówilam że to pewnie moja wina, że on by sie chciał odezwac ale sie boi (ale ja jestem glupia, co?). Dzis był dostepny i postanowilam odezwać sie do niego. Nie odpisał! Po jakiejś godzinie wyłaczył gg. :O Ale mi wstyd. Co ja sobie myslalam? :(

Gość wilusia954
a co mu napisalas

nie masz się czego wstydzić :) Zgadałaś po fajnym spotkaniu - nie ma w tym nic złego gdyby był ok., to nawet jesli coś tam mu się nie spodobało i nie ma zamiaru sie z Tobą spotkać, powinien po koleżańsku odpisać. To on zachował się jak samrkacz, a nie Ty :) spokojnie :)

Gość wstyd mi.........
zapytałam czy nie był zmęczony w sobotę, bo pojechał ode mnie o 4 rano (dodam że żadnego seksu ani nawet pocałunków nie było) o co Ku^%& chodzi? Jesli mu sie nie podobałam, to po kiego wafla przeciągał spotkanie, dotykał mojej dłoni, mówil że jest bardzo zadowolony z tego że mnie poznał? Dobra, ja juz nie mówię ze mial mi ordynarnie powiedziec "nie jestes w moim typie", ale po co były te gierki? Mógł pojechać po tych 2 godzinach, nie mowić że spotkanie jest super itd...

Gość nie ma co się wstydzić
to on jest dupkiem nie ty!!

Gość lalineczka
Nic się nie łam, bywa...:) To, że się odezwałaś to nic złego, nie przejmuj się!:) A na przyszłość pamiętaj, że pierwsze spotkanie powinno być krótkie, takie zapoznawcze-facetowi pozostaje niedosyt a ty nie marnujesz zbyt dużo czasu;). Jeśli się odezwie to ok a jeśli nie to niech spada ale nie jestem za tym aby kobieta odzywała się pierwsza:)

Gość do autorku
no chyb a jasne ze chcial cie przeleciac,ale sie nie dalas ,wiec nie chce mu sie starc bo moze sobie zlaezc jakas latwa co mu sda na piwerszym spotkaniu...

Gość nie ma co się wstydzić
ja rozumiem twój ból dziewczyno, tylko , ze u mnie on od razu się odezwał po udanej randce... wyglada na to, że debil Cię zwyczajnie olał

Gość jejq
przeciągał spotkanie bo chodziło mu może tylko o jedno i miał nadzieję ze się wkoncu skusisz a że n ic z tego nie wyszło to jest jak jest zero odezwu

Gość uczciwy polityk
"Jesli mu sie nie podobałam, to po kiego wafla przeciągał spotkanie, dotykał mojej dłoni, mówil że jest bardzo zadowolony z tego że mnie poznał" Podobałaś mu się tak bardzo, że chciał Ciebie przelecieć. Napracował się, nie udało się. Odpuścił i szuka łatwiejszych w necie.

Gość wstyd mi.........
ale on nie wyglądal na takiego :O Mówił że jest samotny i szuka związku. Poza tym nie był jakoś natrętny na spotkaniu, nie dotykał mnie w sposób nachalny, nie namawiał na seks.

Gość lalineczka
cholernie teraz trudno o normalnego faceta...a te netowe znajomości w większości o kant dupy rozbić... Portale randkowe stały się najtańszymi agencjami towarzyskimi, smutne...

Gość lalineczka
wstyd mi----> a to spotkanie było u ciebie w domu??? bo jeżeli tak to mógł założyć, że dostanie bzykanko.. a to, że gadał o samotności i stałym związku to zwykły bajer-oni mówia to co chcesz usłyszeć.

Gość wstyd mi.........
"Podobałaś mu się tak bardzo, że chciał Ciebie przelecieć. Napracował się, nie udało się." Ok, a nawet jesli to na co liczył - że rzucę na niego? Że on bedzie dotykał mojej ręki, a ja rzucę się na jego rozporek? Chodzi mi o to, że nawet gdybym poszła na spotkanie nastawiona na seks :O (chociaz to dla mnie niewyobrazalne), no ale gdybym była tego typu dziewczyną to i tak sama bym tego nie zaczęła. A on nie dawał mi jednak sygnałów że o seks mu chodzi.

Gość wstyd mi.........
Ale nie zrozumcie mnie źle - gdyby dawał sygnały że chodzi mu o seks, to spotkanie zakonczyłoby się szybciej, a ja mialabym przynajmniej jasną sytuację że to jakis dupek szukający przygód. A tak to ja totalnie zgłupiałam. Nie, nie bylismy u mnie w domu. Najpierw kawiarnia aż do jej zamknięcia, potem spacer (romantyczny, choć mroźny) po plaży.

Gość 098123874576
dawaj namber gygy do drania to sie dopytamy o co kmn:P a tak serio to faktycznie dziwna sprawa, niestety zcasem nie dojdziesz co sie rodzi ludziom w glowkach:)

Gość lalineczka
na twoim miejscu nie roztrząsałabym tego więcej- olej go i zapomnij o całej sprawie. Wszystko z toba ok, po prostu facet jednak się rozmyślił, może ma kogoś, może kogoś innego poznał...to już nieważne, zapomnij.

Gość jhgf
no wlasnie, jak facet chce przeleciec,bedzie przeciagal spotkanie. Nie wyszlo-szkoda zachodu. ja kiedys trafilam na dupka, ktory zostal na imprezie do konca. Wiedzial, ze jestem w ciazy i to widocznej(pracowalam jeszcze wtedy jako kelnerka). Poza tym mialam chlopaka i mimo to, tak dlugo kombinowal... Jak mozna wpasc na pomysl, aby przeleciec kobiete w widocznej ciazy i na dodatek zajetej?

Gość lalineczka
jhgf---> jakis zboczony był:P

Gość jhgf
no super,dodam,ze mial zone i dziecko.No, ale zajmijmy sie autorka postu. Mi juz przeszlo. Pozdrawiam :)

Gość wstyd mi.........
No ok, ale czy w takim razie nie byłoby prostsze dla tych facetów wprost pisać że szukają seksu? Nie traciliby wtedy czasu na głupie babole które szukają czegoś na stałe, tylko od razu znajdowaliby takie, które z chęcią rozłożą nogi. A tak to zmarnował mój i swój czas. A nawet bidulek wykosztował się, bo jechał do mnie trochę km, a potem kupił mi sok i 2 drinki. I wiecie co.... namawiał mnie na kolejnego drinka, ale ja juz nie chciałam.... może to był znak że chciał mnie puknąć? Chciał mnie upić? Wtedy odebrałam to po prostu tak, że jest miły. Ku%^&% ale ja jestem tępota!

Gość wstyd mi.........
Wiecie co, macie rację. Mi aż do dziś nie przyszło do głowy że chciał tylko seksu. A teraz przypominam sobie pewne rzeczy i faktycznie wynika z nich że moze chciał tylko bzyknąć. Namawiał na drinki. Po spacerze wsiedlismy do jego samochodu i zatrzymał się gdzies w krzaczorach bo "do domu mu sie nie spieszy", a ja naiwniaczka myslalam że chce jeszcze torche pogadać. Włączył ogrzewanie, muzykę, i gdy mówilam że czas juz wracac do domu to mówił że chce jeszcze zostać. Powiedział że szkoda że nie ma tu łózka (ale ja zrozumialam to tak, że jest śpiacy, hahahahaha!). Niech mnie ktoś puknie w łeb.

Gość do wstyd mi
Nie pisza od razu o co naprawde im chodzi bo rzadko trafia sie na kobiety w typie Samanthy Jones, ktore robia to dla przyjemnosci i potem nie chca zadnego zwiazku i przechodza do nastepnego... Niestety to prawda, on chcial tylko jednego, przykro mi ze sie rozczarowalas. Faceci juz tacy sa, kieruje nimi durna pala.

Gość wstyd mi.........
Też lubie "seks w wielkim miescie" :)

Gość Rozsądny 1
Ludzie mają o wiele większe powody do wstydu niż ty, to nie jest żadna tragedia nawet w 1%

Gość niebieski kwiat 26
mnie też niech ktoś walnie w łeb