Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniulak333

POMOŻCIE!!!

Polecane posty

Gość Aniulak333

Hej! Mam problem..skończyły mi się tabletki antykoncepcyjne, podczas przerwy wystąpił okres ale po 7 dniach nie wzięłam tabletki bo jej nie miałam. teraz mam nowe opakowanie ale moja przerwa po tabletkach jest dłuższa niż 7 dni, trwa już ok 15 dni...muszę jednak wziąć tabletki teraz. we wszystkich ulotkach piszą że pierwsza tabletkę trzeba brać od pierwszego dnia okresu. Czy jeżeli wezmę pierwszą np. dzisiaj tabletki nie będa działały? no i jakie mogą być konsekwencje rozpoczęcia brania tabletek teraz?

no przede wszystkim nie beda dzialaly...i rozpieprzysz sobie caly cykl...czytaj=uzyj prezerwatywy,a paczke zacznij od okresu...zmarnujesz tylko te tabsy,kase i organizm

Gość jejq
chyba masz ulotke i jest tam czarno na białym napisane, że trzeba wziać pierwszą tabl pierwszego dnia okresu więc nad czym tak gdybasz?? jeżeli weżm iesz ją teraz to tak samo jak byś nie brała w ogole bo one nia zadziałają

Gość pffffff78905
dlaczego dziewczynko jestes taka tepa? dlaczego nie zapytasz lekarza? chodzisz sieroto do specjalisty i masz na pewno jego numer telefonu .Ja kiedy tylko mam problem to dzwonie do mego lekarza a po 2 czytam ulotki.Takie jak ty potem robia dzieci jak maja 14 lat.

Gość pffffff78905
i pisze w ulotce wszystko jak wol a ty zadajesz pytania tepaku

Gość Aniulak333
Słuchaj tępaku "pffffffffff" po pierwsze jestem za granicą więc nie mogę zadzwonić do mojego lekarza!! dziękuję serdecznie za troskę! chyba pomyliłaś fora!! miałam problem wiec zapytałam! jak masz ochote się powyżywać to weź tabsy i idź się kurwić na ulice wielce wyedukowana idiotko!

Gość Aniulak333
Pozostałym uzytkownikom forum dziękuję za odpowiedź , naprawdę jestem w kropce no ale trudno...jakoś sobie poradzę. Dzięki jeszcze raz!

Aniulak to ty pomyliłaś fora:) to życie uczuciowe, a nie zdrowie i uroda, czy antykoncepcja ;) A skoro masz wyraźnie napisane na ulotce, to nie widzę problemu. I jeszcze jedno, to że jesteś za granicą, nie oznacza, że nie możesz zadzwonić do swojego lekarza i się z nim skonsultować... Ja również jestem za granicą.... zagranica to nie jest świat bez telefonów :)