Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z tlusta buzia

czy wam tez zaczela sie przetluszczac cera od solarium?

Polecane posty

jw

Gość taka jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
.. to jasne dlaczego tak Ci sie stało, zbyt mocno przesuszyłas sobie cere, a teraz ona za Ciebie to nadrabia.. najlepiej jest nie opalac twarzy, bunajmniej ja tak robie, poniewaz mam bardzo wrazliwa cere, najlepiej przed opalaniem nasmarowac twarz jakims nawilzajacym kremem najlepiej z filtrem ale oczywiscie moze byc i bez grubsza warstwa( zalezy od tego jaki masz typ cery) wydaje mi sie ze to CI pomoze nigdy ale to nigdy nie wysuszaj skóry na słońcu badz też na solarium!!!!!!!!!!

dzieki,teraz juz w ogole zaprzstalam korzystania z solarium i cere mam ok,najgorzej bylo w trakcie mojego rocznego opalania.

Ja sobie tak zepsułam buzie po solarium.Ale to juz dawno dawno gdyz pierwszy raz na solarium bylma jakies 4 lata temu, i chodzilam regularnie, mozna nawet powiedziec ze byłam uzależniona, i zniszczylam sobie tym twarz tzn buzia teraz tak mi sie przetluszcz ze nie nadarzam za nia bllee

agula,ale jak przestalas chodzic to nie unormowalo ci sie?

Coś Ty, do tej pory mi tak zostało:(( i musze sie z nia meczyc, nie dość że jest tłusta to jescze wrażliwa ehh