Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irmina2948

MOKRA ! ! ! ! ! ! ! !! !!! !!!!! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!! ! ! ! !!! ! ! !

Polecane posty

Gość irmina2948

mam problem i juz nie moge z nim wytrzymac. polega on na tym ze jestem strasznie wstydliwa co gorsza od razu widac kiedy sie zawstydze bo czuje ze uderza we mnie fala ciepła, twarz robi mi sie cała gorąca i pojawiają sie na niej kropelki potu. nigdzie nie poce sie tak jak na twarzy. wystarczy kiedy nauczyciel wywoła mnie do odpowiedzi, kolezanka zada wstydliwe pytanie, zrobi mi sie głupio np podczas pierwszej wizyty u mojego chłopaka, jakies ważne wydarzenie typu studniówka ślub itp.stresuje sie wtedy tak ze moja twarz robi sie mokra chocbym przed chwilą trzesła się z zimna. dlaczego tak mam czy ktoś ma moze podobny problem???? byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację pozdrawiam

Gość JANA DZIEWCZYNA PIJANA
możesz spróbować pić dużo szałwii, hamuje pocenie się. poza tym to bardziej siedzi w psychice, bo im bardziej myślisz o tym że się spocisz, tym bardziej się nakręcasz i stresujesz i tym bardziej się pocisz :) ja mam problem z pachami, czasami w stresowych sytuacjach leje się z nich dosłownie woda (bez żadnego zapachu, to nie pot prawie a woda). ratuję to wkładkami pod pachą czy talkiem. bo antyperspiranty nie działaja. twarz ciężej ukryć, ale może noś ze sobą chusteczki... możesz też sprawić sobie jakąś fryzurę zakrywającą twarz :)

Gość irmina2948
ja czesze sie jak najbardziej do gry, upinam wlosy bo jak cos mam na twarzy lub na karku to mi jeszcze bardziej gorco. wlasnie twarzy sie nie ukryje a w takich sytuacjach wpadam w panike przez co poce sie jeszcze bardziej. jezeli nawet wytre sie husteczkami to scigne caly makijaz a policzki mam wtedy czerwone.i tak jak u ciebie to nie jest pot tylko bezwonna woda, nie wiem moze mam nadmiar wody w organizmie. po prostu tragedia juz nie wiem co mam robic, co mi pomoze. probowaam nawet smarowac twarz lekko antyperspirantem a na to podkad bo to juz jest nie do wytrzymania. moze sa jakies preparaty na moja dolegliwoas?