Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zła synowa

maz slucha tylko swoich rodzicow - moje decyzje sa podwazane

Polecane posty

Gość gość
Mam 23 lata mam synka , którego bardzo kocham ,ale mieszkam z teściami i to mój nawiększy błąd... wzielismy slub cywilny ze wzgledu na dziecko ... w wieku 21 lat nabawilam sie nerwicy i problemami z sercem... 21 LAT.. ludzie... znalam mojego meza gdy mialam 16 lat wszystko bylo wspaniale dopoki nie wprowadzilam sie no nich ... zastanawiam sie nad rozwodem.. jestem mloda a moj maz obsataje za zdaniem swojej mamusi nawet dzisiaj wysmial mnie przy wszystkich bo mialam wlasne zdanie. Kobiety nie dajcie sie walczcie o swoje bo inaczej zmarnujecie swoje zycie jak ja do tej pory.

Gość gość
Jezu kochany ja mam to samo..i nie wiem co robić też.. :( :( :( psychika wysiada .tyle że moi teściowie to alkocholicy i mężus bierze z nich przykład

Gość Dalijka
Widze, ze ja mam identycznie. Moi tesciowie czyli rodzice mojego partnera a w szczegolnosci ojciec wtracaja sie okrutnie. Wybieraja gdzie mamy na wakacje jechac, w co mamy inwestowac, jaki metraz domu mamy wybrac, gdzie mamy zrobic wesele!!!??? Nie licza sie z moim zdaniem. Tesc powiedzial ze nie obchodzi go moje zdanie i ze nigdy nie bede tak wazna dla jego synka jak matka, ojciec i ewentualnie nasze dzieci. Czuje ze to chore ale oni zachowuja sie tak jakbym to ja byla ta zla i bez szacunku do nich skoro sie stawiam.

Gość gość
Nie umiałabym funkcjonować z takim lebiegą. Okres narzeczeństwa byłby naszym ostatnim etapem.