Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc prosze angielski

pomoc angielski prosze

Polecane posty

prosze pomozcie pzetlumaczyc mi doslownie wot do u mean u can get 2work u must make the effort 2 get 2 work .. im on nites 2nite i need u in prosze was bardzo

wot do u mean u can get 2work u must make the effort 2 get 2 work .. im on nites 2nite i need u in wydaje mi sie ze w pierwszym zdaniu jakby bylo wot do u mean u can'T get 2work to mozna by to tak: - co to znaczy, ze nie mozesz przyjsc do pracy. musisz sie postarac/ wysilic sie , zeby przyjsc. mam teraz nocki wiec cie tu potzrebuje

a jak napisaas nie chce cie zawiesc ale przykro mi nie mam jak dojechac dzis do pracy

zalamie sie pisze do szefowej ze nie mam dojazdu a ona cos takiego u have 3 hours find a lift or get 2 work this is your problem not mind u cant expect me 2 b ok of u not begin at work we are 2 busy not be at work.if you dont want your job thata your chioce pomocy jak odpisac ze bardzo zalezy mi na pracy nie chce jej stracaic ale nie ma mozliwosci dojazdu dzis.wszystkie mozliwosci zawiodly

Gość bosz
Pozostaje mi tylko ręce załamywać. Ucz się dziewczyno języków bo długo w tej pracy nie posiedzisz. masakra.

bosz daj spokój i odwal sie nie chcesz pomoc to nie pisz

I'm really sorry, I respect my job and I would hate to lose it. I have tried everything but nothing worked. I would be there if I only could... I'm sorry

maskopatol dziekuje bardzo

prosze jeszcze pomoz mi napisac to: mieszkam w Tamworth prawie wszyscy mieszkaja w B'ham i jezdza z kims i nie maja podrodze aby przyjechac po mnie,kata rowniez nie mieszka tam gdzie ja i nie ma wlasnego samochodu tylko dojezdza z kims innym.naprawde pytalam wszystkich

maskopatol mam nadzieje ze jeszcze jestes i mi pomozesz

mieszkam w Tamworth prawie wszyscy mieszkaja w B\'ham i jezdza z kims i nie maja podrodze aby przyjechac po mnie,kata rowniez nie mieszka tam gdzie ja i nie ma wlasnego samochodu tylko dojezdza z kims innym.naprawde pytalam wszystkich i LIVE in T, almost all my friends live in B and also get lifts. It\'s not possible for them to pick me up. Kata doesn\'t live here too and she doesn\'t have a car