Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mqf

Nienawidzę Sylwestra! Znów spędzę go na kafe

Polecane posty

to chyba bedzie dalej niz do najblizszego sklepu;) czy stacje benzynowa, obby nie, bo bym musiala 1km przejsc:O

Gość wcale nieeee
ja mam pod blokiem:) a w ostateczności znajomego taksiarza który zawsze poratuje w biedzie:)

chociaz tyle;) ale mieszkania w bloku nie zazdroszcze;) ja mieszkam kolo dzialek, na samym koncu miasteczka, na odludziu ogolnie. a do sklepu to na rynek trzeba:O

Gość wcale nieeee
nie jest tak źle:) ale prawde Wam powiem ze jest taka jedna panna:) Asystentka prezesa:) Z nią bym sie umówił na Sylwka:) Ale ti jest problem bo ona jest w separacji i Sylwka spędzi z dzieckiem bo nie ma z kim zostawić...:)

Gość jestes zalosna
jak nie masz NIKOGO, to co pierdolisz, że musisz kogos klamac!!!

Gość wcale nieeee
ej daj dziewczynie spokój. Po co te inwektywy

Gość wcale nieeee
oj myślisz ze to takie proste...

a co ma byc trudne? przeciez cie nie pogryzie. wiesz jakimi sposobami mojego wyrwalam.... az mi nieraz glupio, ale choler zadzialalo! i dzala juz 4 rok:)

Gość jestes zalosna
bo laska gubi sie w zeznaniach. uzala sie nad soba, ale na kazda propozycje, ma jakies ALE

dasz radę.... stopery do uszu i w kimono, przynajmniej nie bedziesz miała kaca, podpuchniętych z niewyspania oczu, niestrawności i takie tam.. ja tak zrobiłam pare lat temu i żyję, i to jeszcze jak !

Gość mqf
Oklamuję tych znajomych, z którymi mam kontakt na gg. Bo wyobraź sobie że mimo iż wyjechali - czasami do mnie piszą. I mam kurwa dość czytania jak to oni zajebiscie się bawili, historyjek jak to korek przebił żyrandol, a jedna laska obrzygała stół, a na koniec cudne pytanie "a ty jak sie bawiłas?". To co mam odopowiedziec - "spedzilam sylwestra w domu, płacząc i uzalając sie nad sobą bo nie mam kasy żeby spędzic go inaczej, ani nawet nikt mnie nie zaprosił"? Tak mam napisać?

Gość wcale nieeee
ij przypierdalasz sie do niej. Kciukiem - rozumiesz ja nie jestem dla niej odpowiednim facetem. Po co mam jej komplikować zycie? i tak ma pod górke.

Gość mqf
Jaką kurwa propozycję?! KREDYTU?! KURWA, nie mam pracy!!! Nie mam nikogo kto by mnie zaprosił! Mam bank okraść, a potem strzelić palcami by pojawili się wyimaginowani przyjaciele i urządzić z nimi wielką fetę?! Jeździsz sobie po Paryżach i innych Barcelonach i chwała Tobie, ale nie masz zasranego pojęcia że to moze wyglądać inaczej.

Gość wcale nieeee
mqf- weź na luz. Tak czasem jest

Gość Ups...........................
Pamiętaj że kłamstwo ma krótkie nogi i jak kiedyś wyjdzie prawda na jaw to wtedy dopiero będzie obciach. :-o

mqf--> a po co bedziesz klamac? czemu ludzie tak wszystkiego sobie zazdroszcza. powedz, ze ngdzie nie bylas i juz. ja tez ki\edys mialam dni, ze najlepiej sama ze soba sie bawilam, przynajmniej jak wypilam za duzo to nie mialam problemu, zeby kogos tam wyprosic tylko moglam sobie kiedy i gdzie chce zasnac:) wcale nieeee--> co to znaczy , zejestes nieodpowiedni??

Gość fretka22
mgf witaj klubie, nie jestes sama ja mam jak ty

Gość jestes zalosna
mądralińska, wcale Tobie nie proponuje kredytu, bo to glupota na takie bzdety brac. ale powinnas powiedziec prawde, to moze Ci z KRk zaproponowaliby Ci cos, a tak mysla ze sie zajebiscie bawisz, wiec po co.. p.s. jestem studentką dziennie na publicznej uczelni, od rodzcow na wyjazdy nie dostaje, a jakos sobie daje rade.

Gość mqf
"mqf- weź na luz. Tak czasem jest" To nie ja pierwsza zaczelam z "pierdolisz". Jak mozna dawać osobie która nie ma absolutnie nikogo na miejscu, ktora nie ma pracy, i która dopiero co rozstala się z facetem "jedź do Paryża". To kpina jakas chyba?

Gość wcale nieeee
no wiesz. Pije, latam po knajpach. To raz. A dwa ze nie nadaje sie na tatusia. To opieka odpowidzialnosć. A nie chce kłamać.

Gość jestes zalosna
to mow sie z przez neta z jakimis dziewczynami ze swojego miasta i idzcie "na rynek"

jak nie jestes uzalezniony to gitara. a to, ze chcesz ja zaprosic albo sie pospotykac nie znaczy, ze zaraz masz tatusiowac albo slub brac :classic_cool:

Gość wcale nieeee
ale nie. To nie było do Ciebie. Tylko nie lubie takich gadek co kto niby ma robic

Gość jestes zalosna
ja mialam faceta ostatnio 4 lata temu i zyje. a powinnam rozpaczac jaka to ja samotna i biedna:o paryż nie jest jedyna stlicą europejska, mozesz jechac do berlina czy pragi, jesli Cie to urzadza...

Gość wcale nieeee
uzależniony to nie. Ale po co mam dziewczynie dawać nadzieje jak wiem ze moze nie wyjść. I tak ma pod góre. ALe jest fajna i ma dobrze w głowie dlatego napisałem ze z nią byłoby warto.

Gość jestes zalosna
a jak juz tak naprawde nie masz grosza przy dupie, to postaraj sie zeby kolejny sylwester byl inny, zebys miala juz kase i pomyslala o planach trche wczesniej. a ten po prostu przeczekaj...

Gość mqf
aaaarrrgggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!! jestem taka!!!!!!......... wsciekla!!!!!!!!!!! ^$^$^%^%%$^%%&%! Wiecie jak zawsze marzylam by chociaz raz przezyc sylwestra? W łóżku z kimś kogo kocham, uprawiając z nim seks! Mieć orgazm gdy za oknem wybuchają sztuczne ognie! Ale OCZYWISCIE!........... Nie mam nawet z kim :O Jestem taka żałosna. :O