Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trallllalalala

najlepszy nawilżający podkład

Polecane posty

Gość trallllalalala

Mam raczej cere suchą, nie świeci mi się, nawet po nałożeniu bardzo tłustego kremu, który u mnie wchłania się bardzo szybko. mam problem ze znalezieniem dobrego podkłady nawilżającego. stosowałam do tej pory podkład antystresowy rozświetlający z Avonu, który faktycznie nawilżał mi cere, ale gdy zmywałam makijaż wieczorem, to na waciku był widoczny tylko róż, a podład gdzieś tam zanikł w ciągu dnia,chociaż jakoś bardzo tego nie widać. Stosowałam później trwały podkład avonu, ktory też nawilżał, choć po nałożeniu skóra się trochę ściągała, i musiałam nakładać go na grubą warstwe kremu. z trwałością już lepiej. No ale chciałabym coś innego raczej dostępnego w sklepie, niż zamawiać, może macie jakieś dobre propozycje??

Gość tralalllalalala
up

Gość daj sobie spokoj z avonem.
znikaja zanim nalozysz na twarz. osobiscie polecam rimmel recover. nie jest drogi a jest super. uzuwalam wielu podkladow, max factora, loreal, maybelline itd. zawsze byl jakis mankamaent, a najczesciej efekt maski. ten podklad nie tylko nawilza, ale i rozswietla, dosc dobrze ktyje, ale polecam z korektorem, jest trwaly i baaardzo naturalnie wyglada na twarzy. mam 30 lat, z cera roznie bywa, stac mnie na naprawde markowe podklady, tego nie zamienie na zaden inny, a kosztowal 5.90 eur.

Gość tralalllalalala
tzn ja nie mam problemów z cerą w postaci trądziku, i nie potrzebuje jakoś bardzo kryjących, jestem po prostu bardzo bladą osobą, i tak zupełnie bez podkłady wyglądam jak trup :P

Gość daj sobie spokoj z avonem
no to ten rimmel bedzie dla Ciebie doskonaly.

Gość ja miałam ten sam problem
co autorka, mam bardzo suchą cerę i jak nałożyłam podkład to dosłownie skóra mi schodziła, okropnie to wyglądało. Teraz używam podkładu adaptacyjnego z oriflame i jest świetny. Nieraz nie nakładam pod niego kremu a cera nie jest przesuszona. Nie kryje on mocno bo nie jest przeznaczony dla osób z trądzikiem tak więc będzie w sam raz :-)