Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inqa26

ludzie inteligentni nie oglądają TV

Polecane posty

Gość Inqa26

ponieważ głupota tego medium osiągneła juz szczyty. Programy informacyjne to czysta propaganda i polityczny burdel krajowy - a o zagranicy nieomal nic. To niekończące się relacje o sierotkach, chorych dzieciach, wypadkach samochgodowych i morderstwach. To propaganda feminizmu, zboczeńców i konsumpcyjnego stylu życia. To gloryfikacja USA.

Gość Inqa26
To szczujący lewicę chłopcy ipenowcy, to czarni grabiący Polskę z ziemi, to ogłupiające pyskówki o zarodkach w macicy i w lodówkach ...

Zgadzam się. Tylko denna polityka, jeszcze denniejsze programy rozrywkowe, których nie oglądałam i nie będę oglądać nigdy! Jedynie wieczorem czasem puszczą dobry film i tyle mamy z tej telewizji:O

Gość Furkatto
dobry film to oni puszczają raz w tygodniu po północy !!! I to z niedzieli na poniedziałek !

Gość Szczyl Podolski
najgorsze że oni w tej telewizorni zatruwają ludzi jakimiś pseudoemocjami i pseudowartościami. Naprzykład za najpiekniejszą pare polską wybrali jakichś obleśnych gejów po klimakterium - bo zboczeńcy to chyba mają klimakterium, jak kobitki. Niby, że publiczność wybrtała ale jak usłyszałem, że to było kilkadziesiąt tysięcy głosów to wszystko stało sie jasne. gejostwo się zmówiło i smsowało. To nie był wybór polaków tylko wybór marginesu zboczonego.

po pierwsze - nie mam telewizora po drugie - ludzie inteligentni potrafią zdystansować się do oglądanych wiadomości - to raz, a dwa - od dawna wiadomo, że wiadomości są przesiewane przez sito i cenzurowane przez władze (telewizyjne, polityczne - co kto woli) po trzecie - telewizja to rozrywka, show - nie tylko kabarety czy widowiskowe atrakcje

inga jest chyba kobieta antystonkową ...:P moze cos sie stało w tych stanach ...ze wysnuwasz takie wnioski ? zganiajac całe zło na telewizje:P ? informacja w tv zazwyczaj jest identyczna jak na wp czy onecie....wiec twoje zdanie dotyczace inteligencji i tv nie maja tutaj racji bytu

Gość Kablowki platformy satelity...
Po co to? tyle kasy za NIC. Tez mam TV ale tylko bbc i tez rzadko wlaczam. Szkoda zycia.

Gość oiiioi
Taaak,za to godzinami siedzą na kafe deliberując kto jest najgłupszy....faktycznie inteligencja ;)

niech moze tutaj ktos z laski swojej wypowie sie - co dla niego oznacza termin inteligencja, skoro juz taki temat powstal i inteligencja sie tu rzuca na lewo i prawo:-)

pytam bo chce stwierdzic czy jestes inteligentnym osobnikiem :P i kierujac sie tokiem myslowym autorki to ani ja ani ty nie mozemy uwazac sie za kumate osoby .... ja tez ogaladam ...zwłaszcza 4funtv :D wiec wniosek nasuwa sie sam :P

naturalna umiejetnosc dyplomacji - to jest bardzo dobre moim zdaniem, mialas na mysli cos w stylu "naturalna zdolnosc do sprawnego rozwiazywania konfliktow" ? :-)