Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

porozmawiajmy o inteligencji

Polecane posty

2008 rok I są ludzie zinteligencją złośliwą, wrogą, niszczącą. Małpio złośliwi. To taki niższy rodzaj inteligencji :D nie moje ale ktoś się postarał teraz to tylko "mądralami" rzucają

Chciało Ci się, bo mnie nie znałeś, a co za tym idzie nie wiedziałeś, że należy się zastanowić nad zadanym przeze mnie pytaniem o brzmieniu - cytuje z pamięci - po co Ci te definicje? (oczywiście we wniosku miało Ci się odechcieć) ;-)

o cholera:D to jest TEN topik ( wiesz MO definicja dyskusji i te sprawy)

moje podwłosie trenowałeś? swojego nie masz?:)

"z moim chceniem nie mialas wiele wspolnego" po pierwsze, nie musisz być pod tym nickiem taki szczery, kiedy ja tylko podpuszczam na zerowym poziomie powagi po drugie, wybaczam, bo powyższy nick widać tak na Ciebie działa ;-)

po pierwsze, nie musisz być pod tym nickiem taki szczery, kiedy ja tylko podpuszczam na zerowym poziomie powagi a ja ze 100% powaga od pierwszej do ostatniej litery :-) po drugie, wybaczam, bo powyższy nick widać tak na Ciebie działa raczej na ciebie ;-)

"po drugie, wybaczam, bo powyższy nick widać tak na Ciebie działa raczej na ciebie " Nie wiem, czy oboje to samo rozumiemy pod pytaniem who is teraz who, i jaki nick na kogo działa, wiec powiedzmy, ze obopólnie i kompromisowo zwalimy na Ike :-)

dzisiaj gdzieś nawinęłam się na wypowiedź MO o tym jak nie cierpi słowa zawsze i teraz tak się zastanawiam bo nick ZS brałam na poważnie czy nie powinnam go odczytywać ironicznie odwrotnie czyli czasem szczery prawie nigdy szczery nieszczery czasem kłamczuch

czyli chciało ci się przeze mnie? podoba mi się to

i teraz tak się zastanawiam bo nick ZS brałam na poważnie czy nie powinnam go odczytywać ironicznie odwrotnie i o tym wlasnie jest ten temat ;-)

Czy to celowe naginanie faktów? i kto o to pyta..............?:) ale wypominać ci lusia nie będę :)