Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Prasowane skarpetki

Polecane posty

Tak...tak...kobietki ;) i te które już mają mężów i te które będą ich miały ! Jeżeli chcecie być kochane, docenianie i szanowane przez swych partnerów musicie się starać ! Nie sztuką jest zrobic siarczysty OzP i uważać, że zrobiłyscie juz wszystko ! O męzów trzeba dbać ! Ja prasuję swojemu nawet skarpetki ;) I jestem z tego dumna 🖐️:classic_cool:

Gość nie idz tam...
:O uderzylas sie w glowe?

Gość gość
Gacie też trzeba prasować :classic_cool:i reczniki;)I nie zapominać, żeby wieczorem włączyć mu TV na Orange Sport i otworzyć piwo zębami;)

Kometa :D:D:D mój mi nie daje ich nawet do pralki wrzucac bo to jego intymność :D:D:D

Gość a może damy nie tak piękne
ale uprasować to byś mogła :p :D

Pozdro...pominęłam gacie i ręczniki bo dla mnie to oczywista oczywistośc ! Ale TV nie obsługuje bo pilota dierży w dłoni mój mąz ;) I nie jest smakoszem piwa ;)

I potem ci wasi faceci was nie szanują, bo zamiast kobiety w domu mają pomoc domową pamiętajcie, można zagłaskać na śmierć mężczyzna ma naturę zdobywcy, jeśli już wie że kobieta jest jego na zawsze zaczyna rozglądać się za taką którą można znów zdobywać :P

skarpetki???? to już jest chore :O poza tym swoich koszul nie daję prasować nikomu, bo nikt tak jak ja ich nie uprasuje

Gość gość
Ale tak na poważnie: to przejmowanie w 100% obowiązków prowadzenia domu przez kobiete w sytuacji, gdy oboje pracują =przegranie życia z kretesem 🖐️Bozia dała rączki obojgu płci. Facetom sie chyba czasem wydaje, że baby lubia stać przy pralce, garach i desce do prasowania 24/7 😴

Chinka Czikuczikulinka---. mój mąz nie musi i nie chce niczego już zdobywać - Ja jestem jak Mount Everest ;) Vicia- a jaka ty widzisz intymnośc w skarpetkach za przeproszeniem :o

Gość ales ty głupia
:-o

Gość gość
Kontynuując moj post: a tymczasem ja wole posiedzieć sobie wtedy na kafeterii;)

ales ty głupia---> dla ciebie, osoby próznej i małej jestem głupia.. Ale dla mojego męza jestem przykładem cnut wszelakich i prawdziwej Pani domu ;) Jestem dumna z siebie i mam poczucie spełnionego obowiązku ;)

Gość gość
Warkocz, Ty prowokatorko:D

Kometko, porównanie z Mount Everestem nie jest moim zdaniem najodpowiedniejsze, obecnie wchodzą nań wszyscy, z ludźmi bez rąk i nóg włącznie :D a tak w ogóle to uważam, że facet, który pozwala swojej kobiecie wykonywać wszystkie obowiązki w domu (albo wręcz zwala je na nią) to peepa jakich mało w okolicy - moja szczera opinia i nigdy jej nie zmienię. sam często gęsto piorę, prasuję sprzątam i gotuję i jakoś nie poczuwam się z tego tytułu do bycia gorszym, a wiem, że sprawiam tym mojej pani dużą radość

Gość ales ty głupia
oprócz tego próbujesz być śmieszna ale słabo ci to wychodzi :-)

Warkocz nie ja ją widze ale on ;) ma klase Misio :D

ja tylko uśmiechnełam się pod nosem z tematu po czym szybko zabrałam się do prasowania firanek i ręczników (dobrze, że mi przypomnieliście :) )