Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Prasowane skarpetki

Polecane posty

Warkoczyku zgadzam się z Tobą w 100% Ja nie tylko prasuje ale też wieszam na wieszaku, żeby się nie pogniotły :D

Gość gość
Ajron, zostań moim mężem 😭

Gość gość
Jak ja gonie chłopa do prostego zmycia talerza, to on mówi że jestem Helga i że on nie może tak w stresie zyć:o:o Poczym zamyka sie w sobie.:o

Ajron i Ty ze szczytu Moun Everest zepchnąłeś mnie gdzies w nasze rodzime regle, ale masz rację, biorc pod uwagę wyczyny o których wspomniałes, to faktycznie nie trafne porównanie :o Natomiast to, że pierzesz, gotujesz, sprzątasz i prasujesz to muszę Cie pochwalić, niech każdy robi to co umie najlepiej :P Mój małżonek jest od wyzszych cełów :classic_cool: Pozdro :classic_cool:🖐️ ales ty głupia---> twoja opinia się nie liczy 🖐️

ps - tak sobie jeszcze powiem, że facet, który nie potrafi gotować jest ostatnim życiowym przegrańcem :classic_cool:

no, chociaż ja jakiś czas chodziłem na wkoorvie, bo mi się przez Wi-Fi nie chciało łączyć z netem ale potem machnąłem połączenie na kabelku, po czym przestawiłem na wireless i pojszło jak huragan tylko jak kobita mi wraca do domu po pracy to kurde muszę szybko wyłączać i przez to nie mogę jednej lokalizacji w Clanku przejść, bo zapis robi się tylko na jej początku :D

Gość jussa
mój sam czesto pranie wlacza i wywiesza.I nic nie prasujemy,tym bardziej skarpetek :/ i czesciej sam robi kolacje i przynosi mi piwo.Bez przesady,obydwoje pracujemy i mamy zdrowe rece.Nie mam zamiaru byc niczyja sluzaca,i on nie chce zebym nia byla.Sprzatamy dom na zmiane.Dla mnie prace domowe nie sa zadna przyjemnoscia,dla niego rowniez.Nie widze powodu dla którego tylko ja mialabym to robic.Bo jestem kobieta? Nie zyje w epoce mojej babci...

Cardinale myslisz ze nowy ciągnik mu tak ładnie skarpetki uprasuje?:classic_cool:

Gość iwusiam32
Warkoczyku a ile jesteście małżeństwem?? Bo takie objawy to ma się kilka dni po ślubie:) Ja co prawda nie prasowałam skarpetek ale zbierałam po całym domu, teraz jak nie ma w koszu na brudy to nie piorę, ja tam mam w czym chodzić:P

zresztą dobry chłop to na jeden raz onuce zakłada :P

Gość jeśli twój stary ma
koszmarną, śmierdzącą grzybice łap, to wskazane jest prasowanie skarpetek, a także moczenie we własnym moczu :P

No troche czasu zajęło mi dzis prasowanie ;) Nie ma grzybicy stóp, bo po kapieli wcieram mu zawsze antybakteryjny krem do stóp ;) Wszystkie obrządki związane z pracami domowymi, przy mężu i dzieciach sprawiają mi wiele radości i stasfakcji :) KOBIETY !!!!! Nie wiecie co tracicie !!! 🖐️

prasowac skarpetki ?! ja znam takiego jednego co sobie prasował , skarpetki i gacie ale odechciało mu się jak gumki się potopiły i zaczęły go obcierac bezlitośnie , takim sposobem utracił połowę zasobów swej szuflady ;) hahaha ;) nie prasuję ani skarpetek ani gatek bo to idiotyczne ;) nam do szczęścia potrzeba czegoś zupełnie innego ale co ludz to inne potrzeby i potrafię uwierzyc że Tobie właśnie prasowanie i usługiwanie daje szczęście i że w tym się spełniasz ;) ważne że każda z nas jest szczęsliwa na własny sposób ;) ps. ...ja nic nie tracę uwierz mi ;)

A ty swojej bielizny tez nie prasujesz ? :o to jakas fleja z ciebie :o I jeszcze jedno...ja nie usługuje, ja robię to bo lubie i chcę byc perfekcyja panią domu :classic_cool:🖐️

Gość jussa
ja tez nie uwazam ze cos strace waznego jak mój chlop ruszy dupe i od czasu do czasu posprzata czy zrobi pranie:) a satysfakcje mamy jak wejde na szczyt góry czy jak osiagne jakis cel a nie jak latam wkolo faceta i mu usluguje. Rózni ludzie róznie sie spelniaja w zyciu...

Mam nadzieję, że wziełyście sobie to do serca i od wczoraj Wasi mężczyźni mają w komodach równo ułożone, wyprasowane skarpetuszki i gacioszki ;)🖐️

Gość damencja
Bez żadnego powodu nieelegancko potraktowałaś pozdro600, więc nie będę brała z Ciebie przykładu i mój mąż będzie musiał niestety chodzić w skarpetkach i gatkach nie uprasowanych. Nie uprasuję mu ich głównie dlatego, że nie chciałabym być ani odrobinę podobna do Ciebie. :)

damencja----> że niby gsdzie i czym potrakotwałam pozdroo nieelegancko, możesz mi powiedzieć lub wskazac ?:o A tak poza tym, to ja do Pozdro NIC nie mam 🖐️