Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGUSIA 1981

WYRY DWOREK LUB ZAJAZD

Polecane posty

Gość gość
ja po swoim weselu w dworku to 3 lata jadłem i piłem i nic więcej nie robiłem.I tak mi zostało do dziś.

Gość gość
Ja po swoim weselu to jedzenie traktorem wywoziłem -tyle było tego. Do lasu dla lisów-bo były pierunowo głodne.

Gość gość
2014-01-15 20:33:03 [zgłoś do usunięcia] gość ''Prawda jest taka-robią tam wesela bo tanio.Byle jak byle gdzie aby było tylko tanio.Ale nie piszcie że tam pięknie tylko że tanio. '' Tanio? To znaczy ile?

Gość gość
Czy tanio, to nie wiem, jak dla mnie normalna cena- maja 3 wersje menu, na ten rok 205, 220 i 235zł, przy czym w cenie jest wszystko poza alkoholem. Opcje różnią się tym, że w najtańszej jest jeden deser i 3 kolacje, a w droższych już 2 desery i 4 kolacje. Jeśli chodzi o alkohol, to wódka jest we własnym zakresie, a pozostałe (piwo, wino itd) trzeba wziąć od nich, ale płaci się tylko za to, co się zużyje. Tyle się dowiedzieliśmy, bo byliśmy oglądać salę.

Gość gość
Byłam teraz w sobotę tam na weselu.Dla mnie tragizm totalny. Wszystko według mnie koszmarne-jedzenie,obsługa,sala.Ale może tam na wsi tak lubią?

Gość gość
Dworek w Wyrach to prawdziwa padaka.Jedzenie dno ,obsługa nie umiejąca nic ogarnąć,atmosfera w lokalu straszna.WSZĘDZIE BRUD I sMRÓD.sTANOWCZO ODRADZAM.oMIJAJCIE TEN LOKAL.jA JUŻ BYM TAM NIC NIGDY NIE ZORGANIZOWAŁ.

Gość gość
Witam czy mogłabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat dworku może ktoś organizował tam wesele i napisze jakie są jego odczucia, czy jedzenie dobre ? obsługa itd.

Gość gość
byłem tam na weselu.mnie się nie podobało .to nie mój klimat.

Gość gość
moja kolezanka miala wesele,mi sie podobalo,a jeszcze noclegi byly gratis

Gość gość
Moją opinię wystawiam na podstawie kilku imprez na których tam byłam oraz wymiany spostrzeżeń ze znajomymi. Bardzo pozytywnie oceniam lokal (lokalizacja, wystrój wnętrza, obsługa, dużo miejsca do tańczenia). Jeżeli na tym poprzestać to wystawiłbym ocenę dobrą z +, ale niestety, jedzenie które jest tam serwowane oceniam na max dostateczny. Przede wszystkim za słono! Szef kuchni albo stracił smak albo się znieczula wcześniej. Ciasta serwowane były z kolei bardzo słodkie z dużą ilością kremu i dodatkowo dużo bitej śmietany. Zapach i smak jedzenia nie zachęcają. Ogólnie rzecz biorąc jakość serwowanego jedzenia do poprawy.

Gość Michał Orzesze
Nieopodal mieszka narokoman i pedał komin Bojdoł, uważajcie na dewianta bo chodzi za dziećmi.