Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Wawkę

Warszawa to potęga

Polecane posty

Gość kocham Wawkę

Najwieksza, najbogatsza, najlepsze uczelnie, najlepsze firmy, najlepsze dyskoteki, naznakomitrze placówki kultury, najsławniejsi ludzie, centrum administracyjne, najwieksze polskie lotnisko, najwięcej turystów......POTĘGA

Gość chrupki Cheetos
TAAAAAAAA , NA TA POTENGE PRZEZ 60 LAT SKŁADAŁA SIE CAŁA POLSKA PŁADUJAC PIENIEDZE W WARSZAWE :-O

Gość zamilcz szczurku
to Wawa dopłacała do rozmaitych wsi, górników i różnych małych pipidówek. I do tej pory tak jest. Sprawdź ile miasto wypracowuje dochodu a ile dostaje z powrotem :) Nadwyzki przejada prowincja, ale nie wypominamy nikomu bo to nasz obowiązek opiekowac się słabszymi i mówie to bez ironi. Mit że ktos utrzymuje Warszawe wymyslili jakieś menele po zawodówce którym się na mózg rzuciło z przepicia :). 🖐️

Gość pewniee
jesteś łysy i lejesz czarnych.

Gość chrupki Cheetos
CZŁOWIEKU WASZRAWA BYŁA PRAWEI ZRÓWNANA Z ZMIENIA PO WOJNIE, STOLICĄ MIiała być łódz, ale historycznie byłby to przekret, przez kilkadziesiat lat cała polska skłądała sie na na odbudowe maista i inne inewstycje, chyba nie zaprzeczysz mervin ???

o widze , ze polaczki niedomyte ze skorupami na piętach [ oprócz Myrevina] dopiero co przyjechały do Wawy nauczyły sie jeśc nożem i widelcem bo u siebie to z jednej michy kartofle żarly i paniska strugaja i znawcy historii... a gacie doprane? doopy domyte porzadnie?a smród gnojowki juz wywietrzał?

kilkadziesiat lat cała polska składała sie na na odbudowe maista i inne inewstycje } :D:D:D Nie wiem ile lat trwała odbudowa Warszawy, rzecz ciężka do ustalenia. Ważne co jest teraz, to Warszawie zabierane są pieniądze. No i 0/10 jesli chodzi o topidło. :P

Gość zieeeeeeeeeeeew
józio o widze , ze polaczki niedomyte ze skorupami na piętach [ oprócz Myrevina] dopiero co przyjechały do Wawy nauczyły sie jeśc nożem i widelcem bo u siebie to z jednej michy kartofle żarly i paniska strugaja i znawcy historii... a gacie doprane? doopy domyte porzadnie?a smród gnojowki juz wywietrzał? a ty to niby z tych "rodowitych" od PINCIU pokoleń? To już nie wiem którzy lepsi, teksty masz lepsze od leppera i palikota razem wziętych

Gość feministki
nie masz cfaniaka nad warsiawiaka z kobylki

Gość dzielnicowy guciapa z pałką
warszawa jest dumna

Myrevin 1/4 w kądy piatek wieczorem wraca z pracy do domow.Maja od 30-100km.I wszyscy sa z W-wy.Ale migracja była,jest i bedzie.Najgorsze w tym jest to,ze cześć \'warszawiakow\" juz po miesiącu zachowuje siejak we własnej stodole,a samochody i pieszych traktuje jak inwentarz przydomowy. Podkreslam - część z nich.Cechy charakterystyczne zewnetrzne: świecący garnitur ze stadionu rózowa koszula żółty lub niebieski krawat nosidelko reczne męskie z ekoskóry kluczyki od samochodu i komora koniecznie w ręku snujacy sie 5m za osobnikiem zapach \"Brutala\"

Gość I ja coś dorzucę
Ja bym dodał tez inny opis świeżego warszawiaczka Jest to manager sprzedaży który dorwał się do kasy bo ma duże obroty. Jeździ wypasionym suvem i za nic ma przepisy drogowe. Swoją kasą szpanuje szczegolnie na swojej wsi. Czesto ma mgr ale kulturę na poziomie robotnika budowlanego

Gość Warszawa - wiejskie
miasteczko na wschodzie Polski. Najbrzydsze - jakiś pijany architekt budował te budynki - miasteczko według zagranicznych turystów. Jedyny zabytek to Pałac Kultury i Nauki im. Józefa Stalina zbudowany w latach pięćdziesiątych, uczelnie na niskim poziomie, niska kultura osobista mieszkańców. :D

a ja nie bylam w stolicy 4 lata i wasze przepychanki (na poziomie piatkowej nocy na erotycznym, co najwyzej) mam tam gdzie slonce nie dociera :P a prowo 1/10 max :D:P

Gość I ja coś dorzucę
Kolego powyżej Gdybyś się chociaz odrobinę wysilił to twoje argumenty miały by chociaż minimalną wiarygodność A tak Bez komentarza

Gość Warszawa - wiejskie
Warszawa podoba mi się ale tylko ........nocą. Te świecidełka, gwar ale jak słońce wstanie to prawdziwy koszmar. :D

Gość Warszawa - wiejskie
Szkoda wysiłku na takie miasto. :D

Gość Dobra_rada_
I autorka w swoim pierwszym wpisie zapomniała dodać........... I NAJWIĘKSZE KURESTWO.

Gość Warszawa - wiejskie
Piękne miasta to Paryż, Rzym, Gdańsk, Kraków, Wrocław, Praga, Madryt itp.