Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezkształtna imitacja kobiety

Martensy, Glany, Trampki.

Polecane posty

Gość chrupki Cheetos
martensy robia bardzo rózne obuwie , wiec czemu nie :)

nosilam kiedys glany- do 2kl liceum. Mialam taki ciężki chod wtedy:P Przezucilam sie na lzejsze buty i lepiej to wyglada:) No ale skoro komus w glanach wygodnie i twierdzi,ze ladnie... niech ludziska laza w czym chca:P

Gość justys23
Oczywiście,że przystoi. Sama troche mlodsza jestem,ale uwielbiam zarówno moje glany,jak i trampeczki :-)

Jasne, że przystoi :) Moim zdaniem nie tylko w wieku 30 lat, ale starszym także. Ja nie mam zamiaru rozstawać się z glanami, mam 20 lat i chodze w trampkach/glanach od 6. Są wygodne, praktyczne, ładne (tak, tak), świetnie wygIądają np z podwiniętymi dżinsami czy krótką spodniczką. I nie wydaje mi się, żeby inne buty typu szpilki czy kozaczki do mnie za bardzo pasowały. Nie mówię tu akurat o wyglądzie, tylko o sobie jako całości ;)

Gość no nie wiem czy takie wygodne
te glany...

Gość -m---
ja mam 30 lat i chodze w martensach i w trampkach i nie uwazam zebym wygladala jak karykatura, tylko taki styl musi pasowac do ciebie, bo jak plastikowa lalunia ubierze glany to wiadomo :D

Gość boże imitacja jesteś
taka śliczna, drobniutka i glany? do ciebie pasują balerinki albo obcasik.

Nie wydaje mi się, żeby przekroczenie jakiegoś konkretnego wieku wymagało zmiany stylu ubierania się. Jeśli dobrze sie czujesz w glanach czy trampkach, to ubieraj je dalej i olej ludzi, którym się to nie podoba. Ważne, żebyś sie czuła dobrze z sobą i z tym w czym chodzisz. Zresztą do glanów można dobrać różne stroje, np. dżinsy i jakiś ładny żakiet do tego i też wyglada sie fajnie.

Gość glany .
mam 32 latka i tez nosze glany na zime i jesien i chlodne dni sa poprostu superowe i nie przejmuje sie komentarzami innych mnie musi byc wygodnie:)

Gość zielone nogi ufo
Ja mam 16 na karku i bardzo bym chciała ,żeby np. moja mama chodziła w trampkach/glanach trochę to do niej nie pasuje bo ma inny gust niż ja ale myślę ,że nie ma granicy wieku ,która by kończyła w nich chodzenie.Ja noszę glany od 6 klasy podstawówki a trampki od 1 klasy podstawówki i zamierzam w nich chodzić jeszcze długo długo.

Ja też, ale jestem młoda doopa. Mam 2 pary glanow (czarne 10cio dziurkowe i żółte steele 20sto dziurkowe) oraz z 5 par trampek :P Mojemu chłopakowi podobają się glany u dziewczyny, mówi, że wygląda to słodko, takie małe glaniki na kobiecej stópce :D :D :D

Cześć dziewczyny - ja jestem już po30tce i tez nosze glany.Tr które mam są moje nr 3 i na zimę jakieś martensy planuje.Latem śmigam w trampkach -ostatnio kupilam 2 pary w tem jedne na zamek takie wyzsze moro ;)Mam taki rockowy styl , poza tym takie buty sa bardzo funkcjonalne i wygodne. Szczególnie glany,ani się nogi nie pocą ani nic.Nie uwazam ze jestem za stara na takie buty.

Moi tez sie przyzwyczaili;)Na bardzo gorące dni tez mam sandałki takie skórzane zapinane na rzepy- czarne- bardzo wygodne.