Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiec pytam o to

poleccie jakis fajny perfum bardzo prosze

Polecane posty

Gość a wiec pytam o to

hej szukam jakiegos fajnego perfumu czegos nie ostrego nie przykrego cos zmyslowego mam 22 lata i kompletnie nie wiem na co sie zdecydowac..

Gość 6545466
chanel chance- najpiekniejsze :D

Gość a wiec pytam o to
sorki:) wole cieple otulajace :)

Gość dokladnie tak
ANGE OU DEMON Givenchy - sa super:)))Jeszcze nie spotkalam sie z osoba ktora nie zapytalaby sie czym ja tak pachne:))

Gość dokladnie tak
Nawet pewne malzenstwo w kinie gdy bylam na filmie z mezem(siedzieli obok nas) kobieta w pewnym momencie zapytala sie mnie - przepraszam czym Pani tak pachnie bo nie moge sie skupic na filmie a jak nie zapytam to potem bede zalowala chyba do konca zycia:)))

Gość dokladnie tak
a tu masz opis:)) Ten zapach porwie Cię w świat magicznej tajemnicy … Zapach Ange Ou Demon to gra kontrastów. Anioł i demon. Jasność i ciemność. Tak można wyrazić duszę kobiety. Jest tajemnicza i nieprzewidywalna. Zapach Ange Ou Demon został dedykowany wyrafinowanym i uwodzicielskim kobietom. Kompozycja Ange Ou Demon stanowi połączenie orientalno - kwiatowych nut zapachowych. W zapachu tym wszystko krąży wokół dwóch elementów: czystej, szlachetnej lilii oraz esencji dębu – symbolizującego mrok i tajemnicę. Spotkanie tych dwóch, kontrastujących surowców nadaje zapachowi niepowtarzalną elegancję i unikatowy charakter. Zapach zdecydowanie wielowymiarowy o rzadko spotykanej głębi i sile wyrazu. Ciepły i seksowny. Oparty na awangardowej kombinacji ciepła nut drzewa dębowego i słodkości słonecznych lilii . Te dwie przeciwległe nuty nie były wcześniej połączone w jeden zapach. To zapach dla charyzmatycznych kobiet, wabiących zarazem niewinną zmysłowością

Gość dokladnie tak
Wlasnie nie jest i uwierzcie mi ze te perfumy codziennie pachna inaczej - zreszta w ciagu dnia zapach zmienia sie- w swoim zyciu zuzylam juz wiele perfum roznych firm a te dostalam przypadkiem od meza- ponoc spodobalo mi sie opakowanie- nawet ich nie wachal;))I od tej pory sa u mnie stalym gosciem:))Czasami dla odmiany uzywam Lacoste ale nie ma to jak aniolek i demon;))

Gość dokladnie tak
A pozatym sa baaardzo trwale - bo wieczorem po prysznicu nadal je czuje - a ubrania pachna nawet po 2 praniach:))Moja kolezanka stwierdzila ze w tym zapachu jest cos dziwnego bo czujac go osoba ktora nim pachnie wydaje sie taka tajemnicza jakby nie z tego swiata - hehe jej slowa:)

Gość 6545466
a za ile one sa?

Gość dokladnie tak
Jeszcze jedna moja rada - nie kupujcie perfum z allegro - 100ml za powiedzmy 130zl - to czysta profanacja tego zapachu i ludzie sie nabieraja- moja siotra kupila sobie i sie cieszyla ze zaoszczedzila bo ma za 140zl 100ml a ja place za setke ponad 300zl- a ten jej zapach to tandetna podroba - smierdzaca i w niczym nie przypominajaca tego super zapachu....I sa ludzie ktorzy krytykuja ten zapach ale sa to przewaznie osoby ktore poznaly lepsza podrobke i sie wypowiadaja.....taka prawda

Gość dokladnie tak
w drogerii za 30 ml zaplacisz ok 150zl.Pozdrawiam

Gość leptospiroza
Ja ostatnio kupiłam jill sander czy jakos tak - różowe, sport. Bardzo mi siepodoba. Czasem wacham różne takie perfumy, ale wydaja mi siejakieś "za dorosłe" :) Ta woda mi sie bardzo podoba, bo jest taka wesoła, nienatrętna, lekko słodka, ale taka jakaś delikatna