Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Wygląd faceta

Polecane posty

-27 lat -172 cm -około 95 kg wagi -ryży blond z znacznymi zakolami, przetłuszczające się kudły - mimo swojego wieku, ma pryszcze, a moze to jakaś choroba skóry, nie znam się - pingle na oczach, grube oprawki - zęby z żółtym nalotem, popsute, są ubytki - penis 14,68 cm we wzwodzie - cieniutki, cichutki i piskliwy głosik - chroniczna nieśmiałość wobec kobiet - prawiczek, co prawda kiedyś prawie coś się z jedną pijaną grubą koleżanką udało, ale jak tylko kobieta złapała go za kuśke, on się spuścił :o - ubrania z lumpexów, flanelowe koszule, sztruksy, trampki stylu warior - zakompleksiony debil, - dowartościowuje się na forach internetowych zgrywając spoko kolesia, strasznie go to męczy - z domu ostatni raz wyszedł w niedziele, na msze świętą - mieszka z matką, ojcem alkoholikiem i babcią, która utrzymuje w zasadzie całą rodzinę I pytanie do kobiet piszacych na forum - czy miałbym u was szanse? :classic_cool:

Gość _*sami*
jak to Ty Gogi ,to tak👄zakochuje sie od razu bez umiaru tak jak w harlekinach

Tak, bo dzisiaj znowu dostałem kosza od laseczki, którą podrywałem w autobusie linii 117 i mam dość upokorzeń w realu, chce spróbować tutaj :)

Gość ol maj gad
tak myslalam ze to on, ewentualnie jarek 84 lub 777x

Gość _*sami*
Gogi liczy sie charakter nie wygląd a to co tutaj wypisywałeś 🌼te posty takie uczuciowe inteligentne chwyciło mnie za serce juz dawno temu

bo ja jestem takim własnie wesołym romantykiem :) jak się kiedyś zakocham, to będę kochał do końca życia i nie zdradze :)

Gość _*sami*
Och Gogi jakie to cudowne wyznanie,a ja własnie szukam kogoś by sie zakochać bo brakuje mi czułości wspólnego gotowania spacerów rozmów o polityce(oczywiście nie mam pojecia o tym) 👄w czółko

>> Eee, bo to linia dla emerytów jest To która mam krązyć? Kiedyś jeździłem przy uniwersytecie, ale peszą mnie te niesamowicie piekne kobiety i jak do nich zagaduje to tylko jakam sięi troche na nie pluje :o

>> brakuje mi czułości wspólnego gotowania spacerów rozmów o polityce Znam się na polityce, ostatnio głosowałem na samoobrone, a ty? :) Sami, więc moze zaszczyciła bys mnie jakimś miłym wieczornym spacerem przy blasku księżyca i w towarzystwie mrugających gwiazd?

Ciebie nie. i juz pal diabli to co opisales, bo daloby sie z Ciebie zrobic \"wyględnego\" faceta. ale za całokształtowy brak szacunku do kobiet jaki zaprezentowales do tej pory na Kafe.

Gość byorowauaomph

Gość kmkmkmkm
117? Z Warszawy jesteś?

Gość _*sami*
Ja jestem Tuskowa dziewczyna:) O tak rozmowy przy blasku ksieżyca.. oczekiwanie na spadającą gwiazde. ... i podniecenie czy życzenie wypowiedziane szeptem sie spełni:) kiedy tylko chcesz i gdzie chcesz:)

>> za całokształtowy brak szacunku do kobiet jaki zaprezentowales do tej pory na Kafe Musi mnie Pani z kimś mylić :o Ja mam do kobiet olbrzymi szacunek, uwielbiam je, mam na komputerze ponad 3 GB kobiet :)

Gość kmkmkmkm
Dobrze wiedzieć, będę omijała 117:O

>> Ja jestem Tuskowa dziewczyna Liberał 😡 Już cie nie kocham, ja moge się wiązać tylko z kimś, kto chce podnieść zasiłki i renty :)

>> Dobrze wiedzieć, będę omijała 117 Jeżdze codziennie po zakupy do Lidla :) Może kiedyś byśmy się spotkali? :)

Gość _*sami*
no to trudno:) próbowałam ,bo mi zarzucano ze nie próbuje poderwać faceta którym naprawdę jestem zainteresowana życze znalezienia tej jednej jedynej👄

>> 187 cm wzrostu i 82 kg wagi Oooo to wysoka z ciebie dziewczyna :) I chyba nie masz nadwagi ;) Ja mam :( >>btw. czy po pierwszym seksie analnym bardzo Cię bolała pupa? Jak już wspomniałem - jestem prawiczkiem :)

Gość krótko i na temat
dyskwalifikuje Cię jedynie to że od razu sie spuszczasz ..... żartowałam ;-)

>>Jak już wspomniałem - jestem prawiczkiem już niedługo:) zrobię z Ciebie mężczyznę moim urodzinowym różowym wibruskiem:) >>Oooo to wysoka z ciebie dziewczyna będziesz miętosił mój skarb na stojąco:)