Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniaczek123

USA- sukienki

Polecane posty

Witam. Mam mały dylemat. wybieram sie w najblizszym czasi do usa na slub siostry mojego męża i tak się zastanawiam jakie tam są teraz sukienki modne bo nie mam zielonego pojęcia i nie wiem jaką kreacje zakupić. Pomóżcie

Gość mieszkam w us
Mieszkam w Stanach i moge dac ci kilka rad w kwestii sukienek na slub. Gdybym byla na twoim miejscu to najpierw bym sie zapytala siostry brata jakie bedzie to wesele? 1 Mam na mysli..takie bardziej na luzie, czy bardzo wystawne? ( Bylam na kilku weselach i niektore bardzo wystawne, nawet w zaproszeniu bylo napisane aby panowie w garniturach, panie w dlugich sukniach. Wiem,ze moze sie wydawac to dziwne aby pisac,ze panowie w garniturach, ale zalezy np w jakim stanie odbywa sie wesele, tez robi duza roznice) 2 Jaka pora roku? (Jezeli lato to wiadomo cos bardziej zwiewnego, zima moga byc ciezsze materialy) 3 Slub i wesele w srodku czy na zewnatrz? (jezeli na zenatrz, to od razu jakies bolerko, marynareczka potrzebna) 4 Czy ma moze kolor, ktory bedzie dominowal na weselu? Czyli...dekoracje, kwiaty itd? Jakiego koloru druchny beda mialy sukienki? ( Tutaj bardzo czesto panna mloda wybiera jeden czy dwa kolory i wszystko ( doslownie) jest tego koloru lub kolorow. poczynajac od pana mlodego krawatu, poprzez kwiaty, swieczki, wszelkie dekoracje, hustki na stole itd. Wiec jezeli jej kolor to np fioletowy to moze tez ci to pomoze w wyborze koloru sukienki. Plus oczywiscie wszystkie druchny moga byc na fioletowo :) ok..moze ci to pomoze. wejdz sobie na strone www.davidsbridal.com a tam, bridal party i zobaczysz co tutaj modne :) chociaz ten sklep, taki unwersalny, te same style przez lata.

Gość Hanka z Gomory
Kiedy "sped pedalow" w USA ???

Gość tow. z Cetniewa
Pedaly wszystkich krajow huj wam w dupe !!!