Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobbbbaaasieee

ocencie to!

Polecane posty

Gość podobbbbaaasieee
haha:) widze ze jestes osoba ktora sprowadza wszystkich do jednego poziomu i po paznokcich potrafi ocenic czlowieka:)

Gość podobbbbaaasieee
iwaa dziekuje.ale Ty jestes stylistka i robisz czy cena dotyczy za ile u Ciebie w miescie robia?:)

mam kumpele ktora zajmuje sie tym :) bardzo podobaja mi sie wlasnie takie pazury 'protokaty' :) z dodatkami juz wiecej bierze ale, ze jestem jej kumpela place taniej :classic_cool:

Gość podobbbbaaasieee
jesli dobrze robi i na dobrych zelach i ladne wykonanie to nie duzo bierze.u mnie w miescie tipsy na zelach alessandro kosztuja 120 zl ale ta pani robi poprostu bostwa na paznokciach(i nie chodzi mi tu o zzdobienia typu hologramy plyski brokaty itp.) ona zazwyczaj robi frenche ale wykonania mistrzowskie:)

Gość Nie są ładne
Nigdy nie podobał mi sie tzw.french ani prostokątne paznokcie- źle wpływają na proporcje, a teraz dodatkowo jedno i drugie wyszło z mody. Ten kształt powoduje, że masz rozszerzającą się płytke i z paznokci robią Ci się 'łopaty' :O

Gość podobbbbaaasieee
dokladnie zdaje sobie z tego sprawe iz french ,,na prosto" porzerza plytke.ale czy to sa lopaty to bym sie klocila.paznokcie sa pilowanie dokladnie po bokach zeby wlasnie lopat nie otrzymac w koncowym efekcie.a tak poza tym FRENCH JEST ZAWSZE MODNY I NA KAZDA OKAZJE i prawie kazdy Ci to powie:)tak samo jak czerwien(taka krwista) zawsze modna i eleganca ale musi byc rowno i dokladnie pomalowana i schludnie.ale ja tylko odpowiadam i szanuje Twoje zdanie sa gusta i gusciki

Gość no w sumie to prawwda ze
frencz jest modny caly czas ale kiedys moze sie znudzic.paznokcie na zdjeciach przyzwoite