Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lionne

body z HM

Polecane posty

jak w temacie co o nich sadzicie? nie rozciagaja sie? sa dobrej jakosci? do tej pory kupowalam w H&M inne ciuszki i bylam zadowolona, a jak z body? warto?

Witam. Ja mam kilka par, takich bodow i jestem bardzo zadowolona nic sie z nimi nie dzieje po praniu. Wiec moge z czystym sumieniem POLECIC :)

Gość mama jednej córki
Ja body kupuje córce w hipermarketach. Za trzy szt. płacę 9-10zł. I jestem bardzo zadowolona. Nie rozciągają się, bawełniane, milutkie w dotyku. No cóż jedyny minus, że nie mają metki. Ups

ja nie mieszkam w Polsce i niestety bardzo zawiodlam sie na roznych bodziakach z marketow, wyprobowalam rozne i mam swoje ulubione ktore sie nie rozciagaja i nie szmaca; teraz musze dokupic corci ale cos nie trafiam na jej rozmiar; do H&M mam dosc daleko wiec jesli juz sie wybiore to chcialabym wiedziec czy warto i nie chodzi mi o metke tylko o jakosc, akurat tak sie sklada ze ciuchy w H&M kosztuja mnie taniej niz ciuchy z marketu

moim zdaniem H&M ma super ciuszki dla dzieci, dla dorosłych nie lubię, bo jakość się pogorszyła, ale bodziaki jak najbardziej :)

Dla mnie body z H&M sa tez dobre, nie rozciagaja sie, nie spieraja, jednye na co trzeba uwazac to rozmiarowka:D Bo w H&M np. 86 jest ogroooomne;) Normalnie moja cora nosi ten rozmiar, ale w ciuszkach z tego sklepu jak narazie plywa;)

dzieki dziewczyny:) zgadzam sie z tym ze ciuchy dla doroslych sa w H&M takie sobie... a wieksza rozmiarowka mi sie przyda bo moja corcia duza:)