Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chilouterka

Chc go poznać... bardzo!

Polecane posty

Gość chilouterka

Jezdze rano do pracy autobusem i tym samym autobusem jezdzi super facet ;) jezdzi nim od dluzszego czasu, ale ostatnio zaczelam sie mu przyglądac i ... bardzi chciałabym go poznac :) ehh... te ukradkowe spojzenia, taki elektryzujące. wiem ze tez mnie raczej zauważa, czasem jak siedzimy naprzeciw siebie to nasz wzrok sie co chwile krzyzuje. juz mi gupio czasami ze tak sie gapie na niego :P choc robie to ukradkiem.. No i jak znależć tu punkt zaczepienia?? Chcialabym jakos z nim porozmawiac... tylko jak i o czym :P rano tacy wszyscy zaspani

Gość 12131314ww
Upuść coś przypadkiem, zagadaj do niego jak cos bedzie czytał, albo powiedz mu poprostu : chciałabym Cie poznać Nieznajomy. To załatwi sprawę, koleś bedzie tak onieśmielony, że na pewno cos tam wydusi z siebie:)

Gość chilouterka
ale troche ta glupio zagadac w autobusie pelnym ludzi :P poza tym boje sie ze sie wyglupie, moze on wcale nie ma na to ochoty... a potem trzeba bedzie dalej sie mijac w autobusie a z drugiej strony raz sie zyje :P eh.... sama nie wiem

Gość zarazwracamaco
jak autobus ostro zahamuje - po prostu wpadnij na niego a dalej jakoś się potoczy.