Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co juz nie wie

KREM DO TWARZY CZY KONIECZNIE TRZEBA UZYWAC?

Polecane posty

Gość ta co juz nie wie
Kurcze to z tego co licze to zostaje wam ok 2300zl na zycie na 4 osoby i to chyba wystarczajaco prawda?A wydaje mi sie ze 4 tys jak na polskie realia to duzo prawda?Wiec moze warto pomyslec o wlasnym m?

Gość a jak umyjesz mydłem
Naprawdę żal mi Cię jak czytam co piszesz o relacjach Twoich z matką. Ja z moją jako nastolatka straszne wojny toczyłam, ale na dzień dzisiejszy jest to najbliższa mi osoba.A nie masz dobrego kontaktu z kimkolwiek z Twojej rodziny?

Gość ta co juz nie wie
Ja zarabiam 4700zl plus dodatek paliwowy i jest okragle 5 tysiecy nie mam rodziny - chodzi o meza dzieci- i planuje uzbierac na mieszkanie i potem myslec o mezu dzieciach.Nie wiem czy dobrze robie bo moge skonczyc jako kobieta bezdzietna ale mam taka dziwna sytuacje zyciowa ze naprawde niektorym wydaje sie prosta ale w rzeczywistosci tak nie jest:((

Problem w tym że mój mąż ma na umowie że zarabia 1600 brutto, a na konto dostaje1100 a resztę do ręki, także żaden bank kredytu nam nie da przynajmniej narazie dopóki ja nie pracuję.

Gość ta co juz nie wie
Wiesz nie bardzo moja rodzina to ludzie ktorzy ledwie szkoly srednie pokonczyli -niektorzy bez matur- wstyd pisac- ja tyle sie napatrzylam na to ze postanowilam sobie ze ukoncze studia i udalo mi sie nawet dwa kierunki- szybko rozpoczelam prace bo juz po 1 semestrze- mialam stypendia naukowe potem doszla pensja i jakos pod tym wzgledem mi sie udalo ale co z tego ja mnie rodzinka wykancza.

Gość ta co juz nie wie
A no to inna sprawa - czyli pracodawca oszczedza- tak to jest w tym naszym glupim kraju:((Ludzie sa wyzyskiwani- ceny rosna a pensje ludzi stoja w miejscu!Gdzie tu logika? Mysle ze jeszcze sie pomecze dwa lata kupie sobie mieszkanie i sie wyprowadze a mama z siostrami moga sie klasc , plakac a zdania nie zmienie.

Podziwiam Cię że jesteś taka wytrwała i konsekwętna w odkładaniu kasy. Chociaż ja, żyjąc sama też pewnie tak bym potrafiła. Też czesto łapie doły i mówię do męż, że mogliśmy najpierw się czegoś dorobić a potem o dzieciach myśleć, a on mi wtedy odpowiada że woli mieć teraz, bo ciągle w naszym otoczeniu zdarzają się przypadki że pary mają problemy z poczęciem dziecka. Nawet moja siostra od pół roku się stara i jakoś nic.

Gość ta co juz nie wie
Nie narzekaj:)Mysle ze to dobry wiek na dzieci pomysl ze sobie je odchowasz i po 30 bedziesz juz miala odchowane dzieciaczki a inne kobiety np ja dopiero beda sie bawily w zupki , kupki ;)

Ja też miałam zamiar studiować i w ogóle, no ale tydzień po maturze urodziłam córkę. Teraz studiuję zaocznie na trzecim roku, ale to takie studia jak płacisz to zdajesz, wsyd się przyznawać, ale tak niestety jest. A Twoja rodzinka na pieniądze które zarobisz jest taka pazerna? Smutne to jest, naprawde.

Gość ta co juz nie wie
Dziekuje za poswiecenie mi czasu:)Jakos mi sie lzej zrobilo:)Musze niestety pojsc juz spac bo musze wstac o 5.00.Pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje i zycze Ci powodzenia:))Oraz Wesolych Swiat :)

no tak sobie zawsze tłumaczę w złych chwilach. Zawsze jest coś za coś.

Gość ta co juz nie wie
Jest- a matka sama alo nie zarabia- oni tacy zawsze byli:(Nie przejmuj sie wazne ze bedziesz miala papierek to sie dzisiaj liczy!I wazne ze przy dwojce dzieci Ci sie chce:))Mysle ze malo by sie znalazlo takich kobiet.Zobaczysz to Ci wyjdzie na korzysc.Juz uciekam .Pa

No ja też życzę wytrwałości w relacjach z rodzinką a przedewszystkim to Miłości, bo jak ona się pojawi to wszystko zacznie się układać zobaczysz. Również życzę wesołych Świąt!

Gość gość
To już zależy od Ciebie. Tego typu krem to gwarancja zdrowej skóry twarzy. Dopóki koleżanka mi nie poleciła http://votrebeaute.com.pl/ to nie miałam styczności z tego typu produktami, jednak z czasem efekty zaczęły być coraz bardziej widoczne. Może to wina tego, iż używam go niemalże codziennie.

Bardzo ważna kwestia w pielęgnacji skory twarzy jest odpowiednie jej nawilżenie. Ważne, aby dobrać odpowiednie kosmetyki które nie będą jej przesuszaly. Najlepiej udać się na konsultacje do kosmetologa, który dobierze odpowiednie preparaty do potrzeb skory.

Gość Maria44
Przyzwyczaiłam się już do kłamliwych reklam, gdzie efekty działania kremów często pokazuje się na kobietach o naturalnie idealnej skórze. Wybieram produkty metodą prób i błędów, lecz zakup Awaderm Face mnie zadowolił. Moja skóra przestała być sucha w dotyku po kilku dniach stosowania, wygląda na zdrową i nawilżoną. Ma bardzo lekką konsystencję, krem dobrze się wchłania i od razu zaczyna działać. Idealnie dobrane składniki faktycznie działają, a cena jest przystępna. Jedno opakowanie starcza na długo.