Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamuska

samotna w ciazy

Polecane posty

Gość samotna mamuska

spotykalismy sie prawie rok gdy zaszlam w ciaze. Wiedzialam ze ebdzie wszystko ok pomimo mojego mlodego jeszcze wieku, przynajmniej to nie jest jeszcze czas na dziecko w moim przypadku (studia itp). Byl cudownym czlowiekiem, był poniewaz okazal sie bydlakiem. Zostawil mie na samym poczatku ciazy twierdzac iz nie mamy pieniedzy na utrzymanie dzieciatka. Zerwal ze mna jakikolwiek kontakt, nie pomaga p[sychicznie , materialnie. kompletnie sie odwrócił poniewaz chce urodzic to dziecko. Nie wyobrazam sobie tego samotnego wychowywania dziecka, ejastem przerazona i rozczarowana tym osobnikiem:(

Gość samotna mamuska
jak tu zyc? wszystko widze w czarnych barwach, nic mnie nie cieszy. Wiem ze dziekco to szczescie ogrmne ale jak ono sie ebdzie czulo nie majac ojca:(

może bedzie miało jakiegoś dobrego i odpowiedzialnego. biologiczny nadaje sie etraz tylko do płacenia alimentów

Gość samotna mamuska
Maskopatol, mysle ze nie bedzie mialo bo mam ogromny uraz do mezczyzn i nie chce juz nikogo!!!!

Gość ja dalam rade to i Ty dasz
i ciaza w samotnosci i macierzynstwo ;) Alimentow tez nie chcialam. Nie warto bylo sie scierac. Dasz rade 🌻

Gość samotna mamuska
o nie ja ojcu dziecka alimentow nie podarujew, nie dosc ze ja bede sama utrzymywala to mam mu je podarowac?? Nigdy w zyciu, bede walczyla o nie bo sama nie dam rady a innych prosic sie nie ebde o pieniadze na utrzymanie dziecka!!!

Gość adonisss
Wiesz czasami lepiej samej wychowywac dziecko dajac mu dobry przykład niz by dziecko ponosiło konsekwencje niechcianego dziecka , bo tak to wyglada ze twój były partner okazał sie tchórzem , nie dorósł do roli ojca co udwodnił zerwajac z toba wszelakie kontakty .Odpowiedzialny człowiek , dorosły tak nie postepuje . Nie ma pieniedzy a bedzie musiał je miec na alimenty i tu pytanie czy nie lepiej by razem wspólnie z wami był bo tak czy tak to kiedy dziecko sie urodzi bedzie musiał pieniazki płacić Ale z drugiej strony , mozesz w przyszłosci poznac odpowiedniego człowieka, który nie bedzie tchórzem i stworzycie udany zwiazek . Ps .Mieszkasz z rodzicami ?Rodzice wiedza o tym ze jestes w ciazy?

Gość ja dalam rade to i Ty dasz
jak chcesz to walcz. Ja odpuscilam. Szkoda mi bylo zdrowia ;) A co do dziecka - to dasz rade ;)

Gość samotna mamuska
tak mieszkam z rodzicami i jeszcze nie widza!!. Jestem cala zestresowana boje sie o ciaze bo napewno beda same stresy, ogolnie ejtsem osoba znerwicowana a teraz to dopiero. jak tak mozna postapic:( teraz czuje sie jak szmata, bylam mu potrzebna zapewne tylko do sexu:( Wiem , ze sszkoda zdrowia na targaniu sie o alimenty ale pewnie nawet nie uzna dziecka wqiec bede musiala inne kroki powziasc aby byl w akcie urodzenia

Gość sasiaaadkaaa
Moja sasiadke zostawil maz gdy byla w trzecim miesiacu ciazy,dla innej.Dzisiaj dzidzius ma 3 miesiace a moja sasiadka to nie ta sama osoba co kilka miesiecy temu.Dzidzius daje jej duzo radosci,sily i NIE JEST SAMA.Dodam ze \'tatus\" kompletnie nie interesuje sie synkiem. Powodzenia,bedzie dobrze.

Normalnie podajesz go do sadu. Sądy działają u nas opieszale ale i tak warto dziecko to wydatki a więc każdy przysłowiowy grosz ma znaczenie.

Gość samotna mamuska
ale nie wierze w nasze sadownictwo. Mam znajoma, ktora tez zostala zostawiona w ciazy , teraz dziecko ma jakies 4 lata. ojciec nie interesuje sie kompletnie corka. Ona ciagala sie po sadach ale ojciec i tak kryl sie z zarobkami. Nie ma wysokicxh alimentow tylko ochlapy b o wspanialy tatus nie chce dawac na niechciane dziecko. A sad nawet pomimo roznych kombinactw ze stropny ojca trzyma jego strone bo nie ma dowodow.

Gość samotna mamuska
nie ma dowodow na to ze duzo wiecej zarabia!!

nie ma dowodow na to ze duzo wiecej zarabia!! } Tak jak napisałem, i tak warto dostać choćby 200 zł miesięcznie.

Gość samotna mamuska
dlategotez alimenty sa niskie bo 350 zl. to nawet nie ma polowy tego co dziecko potrzebuje

Gość samotna mamuska
a dlaczego niby nie?? dziecko bardzo duzo potrzebuje

Gość samotna mamuska
pojsc pjde bo nie daruje on tez bral w tym udzial i wiedzial ze sie nie zabezpieczam!!! No ale sad i tak pewnie bedzie po stronie biednego ojca bez kasy a mama musi skads brac bo przeciez dziecko jest przy niej!!

Gość adonisss
Jesli nie bedzie płacił alimentów to komornik zacznie pukac do jego drzwi .a gdy bedzie chciał wziasc jakis kredyt to nie dostanie kredytu .Za nie płacenie alimentów to jak słyszałam ze nawet moze sie pozbyc prawa jazdy jak je ma i tu nie wymiga sie niskimi zarobkami bo samochód tez trzeba utrzymać a wiadomo ile to kosztuje . Rodzice napewno pomogą w rozwiazaniu tej sprawy . A ty na przyszłosc niedopuszczaj do takiej sytuacji. Dzieci czasami sa lepiej wychowane przez samotna matke niz przez rodziców którzy zyja na siłe ze soba . Nie donerwuj sie jestes w ciazy i musisz teraz o siebie a takze o dziecku myslec by zdrowe sie urodziło a nie znerwicowane .

Gość samotna mamuska
adoniss jak mozesz pisac zeby nie dopuszczac do takiej sytuacji?? czy ja mu kazalam zabierac dupe w troki i zostawiac nas? czasem nie idzie wyczuc z kim sie zadajesz w momencxie gdy potrafiesz dobrze mydlic oczka. TAKIE SKURCZYSYNY ISTNIEJA A ZE JA NATAKOWEGO TRAFILAM TO POPROSTU MIALAM PECHA. Ale jakos dam rade tylko martwie sie o pietno dziecka niechcianego. Jak dziecvko bedzie sie czulo

Gość samotna mamuska
jak nie moge mu dac tego odczuc skoro zauwazy ze ojca nie ma a inne dzieci zrobia juz swoje. przecies tez prawdy nie ebde ukrywala przed dzieckiem, ze jego tatus to wspanialy czlowiek a matka ta zla bo mu nie pozwala sie widywac z tata??

Gość samotna mamuska
ja sama jestem osoba znerwicowana, wiec stres i nerwy w ciazy beda nieuniknione:( ojciec mieszka blisko i trudno mi sei z tym pogodzic i mijac go na ulicy

Gość adonisss
Ja poprostu ci dobrze zycze napisałam tak dlatego ze sex to n ie tylko przyjemnosci ale tez i konsekwencje . Wydajesz mi sie odpowiedzialna osoba za to dziecko i chcesz je urodzic to najwazniejsze cenie to w ludziach ze pomimo trudnosci i kłopotów daja rade i ty napewno dasz wierze w to . Wiadomo tez ze nikt nie jest ideałem i ma prawo popełniac błedy .Tylko ze troche znam ludzi którzy miały takie sytuacje i co najgorsze powtarzały sie a to juz chyba nie jest bład .