Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilm

Czy tylko ja nie mam koleżanek?

Polecane posty

Gość do cafe81
ja rowniez mam meza zagranica,male dziecko i kolezanki ktore po moim slubie zniknely...jestem ze slaska...jak masz ochote popisac chociaz moje gg 10178327

Gość majkaa333
Eh, ja kiedyś miałam dużo przyjaciół, znajomych, spędzałam z nimi sporo czasu. Ale od kiedy mam chłopaka wszystko się zmienia. Mam wrażenie, że moje kumpele są zazdrosne że często gdzieś razem wyjeżdżamy, spędzamy fajnie czas. One nie mają chłopaków i bardzo często widzę jak próbują mi dopiec. Mówią np. że cały weekend będą imprezować, albo że one nie pozwoliłyby, żeby ktoś je "ograniczał", przestałam się im już zwierzać, bo ciągle krytykują to że jestem w związku, że się ustatkowałam, uspokoiłam. Nie szanują tego, że zrobiłam to z własnej woli i że teraz jestem szczęśliwsza niż wcześniej, kiedy żyłam z dnia na dzień, dobrze się bawiąc, ale nie mając w życiu celu ani tej jedynej osoby. Pozostałe koleżanki same mają chłopaków i spotkania z nimi są coraz rzadsze. Mój chłopak nie bardzo chce gdzieś wychodzić, jest raczej domatorem, a jeśli już to zabiera mnie na romantyczną kolację, do kina czy w góry. Z jednej strony wolę z nim spędzać czas niż ze znajomymi, ale z drugiej gdzieś tam mi zacyna brakować chociażby przyjaciółek, którym mogłabym się zwierzyć...

Gość dymka83
Witam, Ja też mam ten sam problem, wszystkie moje przyjaciółki okazały sie wielką pomylką... Jestem sama jak palec, moje dnie wyglądają identycznie, dom, opieka nad synkiem i spać i tak wkółko... Bardzo kocham mojego synka i męża ale jak długo można tak zyć- bez przyjaciół ???

Gość foobia
No właśnie. Dom ,praca, mąż i tak na okrągło.Dobrze,że chociaż jest internet i można się pożalić od czasu do czasu:)

Gość priya88
ehh...no i wiosna w pełni, a ja sama z dzieckiem na spacer chodzę..Wszyscy o mnie zapomnieli, jakbym w ogóle nie istniała. Nawet życzeń na święta żadnych nie dostałam..Czemu tak jest, że jak już się ma męża i dziecko to wszyscy się odwracają???Jak któraś ma ochotę pogadać, pożalić się to moje gg 4445644. A może ktoś jest z okolic Katowic, Chorzowa.?? Pozdrawam

ja też niem do kogo gęby otworzyć. kompletnie żadnych kolezanek o przyjaciólkach nie wspomne. Mimo że nie jestem odstraszająca i staram sie być miła i poomoicna to nikt nie chce ze mna utrzymywac kontaktów. Na świeta też nikt nie wysłał zyczeń a ja sporo ale ostatni raz.

Gość priya88
oczywiście, że to nie problem..Ja już czasami z nudów nie mam co robić. Jak moja córka nie śpi to mam ręce pełne roboty, ale jak już zaśnie to potem z nudów zajadam, a potem płaczę, że przytyłam i się przestanę mężowi podobać

Gość Madlennne20
Miałam kiedyś bardzo dużo znajomych i koleżanek...ale 3 lata temu poznałam chłopaka, z którym ciągle spędzałam mnóstwo czasu no i niestety...przyjaciółki się odwróciły. A teraz rozstałam się z facetem a koleżanek brak. Jeszcze dodatkowo szukam pracy także przez cały dzień sprzątam uczę się albo siedzę w necie. Czekam aż któraś z koleżanek odezwie się ale w życiu....zapomniały:( A najgorsze jest to, że kiedy one miały kryzys w związku byłam przy nich bez względu na wszystko. Teraz czuję się jak piesek który na siłę szuka znajomości i zabiera czas osobom, które wcale tego nie chcą...;(

Gość Myshimysh
Dobry wątek. Nie dość że mam dwójkę absorbujących dzieci to jeszcze mieszkam praktycznie w lesie. Gdybym mieszkała w mieście to jeszcze jakoś do ludzi by się wyszło a ty nie ma nawet do kogo gęby otworzyć, bo o czym ja z dzieckiem pogadam? Mąż w Anglii, znajomi w pracy albo w świecie... jakoś wszyscy inni mają koleżanki, siostry, bratowe, tylko ja jakas inna jestem. :(

Gość Priya88
Ja też szukam pracy, ale na pół etatu, aby tylko wyjść do ludzi. Te 2 lata siedzenia w domu(rok na zwolnieniu i ponad rok z dzieckiem) już dają mi się we znaki. Ześwirować idzie...Ja mam tylko szwagierke z którą gadam, a tak nikogo więcej..

Gość zuza-zuzka2
Cześć a skad jestescie dziewczyny ? tak sobie pomyslalam, ze skoro nie mamy kolezanek a np mieszkamy niedaleko siebie to moglibysmy sie spotkac na jakas kawe. co wy na to ? ja jestem z okolic Wroclawia Pozdrawiam

Gość Priya88
Ja niestety jestem z Chorzowa. Ale pomysł dobry.

Gość najomi
ja ostrów wlkp

Gość najomi
gg 28045646

Gość Dorzucam swoje...
Anie faceta, ani kumpel. Każda ma swoje życie, dzieci, facetów. Niektóre w moim życiu okazały się niezłymi fałszywcami. Szczerze, jak teraz miałabym się z kimś zaprzyjaźnić. Wybrałabym faceta na przyjaciela. W życiu nieźle się zawiodłam na pewnych osobach, dlatego trudniej jest komuś zaufać. A latka lecą. Ciężko kogoś znaleźć o podobnych poglądach, zainteresowaniach. Rozjeżdżam się z niektórymi jak plany budowy autostrad w naszym kraju.

Gość pemilia
Piszcie skad jestescie dziewczyny.. Ja mazowieckie i mam 19 lat, rowniez czuje sie bardzo samotna :(

Gość zuza-zuzka2
rzadko tu ludzie zaglądają ;/ a szkoda

Witam wszystkich. Ja również mam ten sam problem. Kiedyś miałam bliską koleżankę z którą praktycznie spotykałam sie co tydzień na herbate w domu, pubie, lub po prostu wychodzilysmy potanczyc na dyskoteke. Ta znajomośc jednak się "rozluznila". Teraz widujemy sie raz do roku i to wszystko. Mam narzeczonego z ktorym moge spedzac czas - jednak to nie to samo. Za rok wychodze za maz...przy sporzadzaniu listy gosci zdalam sobie sprawe ze nie mam ani jeden kolezanki do zaproszenia - zalosne. :( Az mi sie wstyd zrobilo z tego powodu. Wiec jesli ktoras z was jest z okolic Bialegostoku - z mila checia bym pogadala.

Ja też nie mam koleżanek. Mam męża i ciągle siedzę w domu. Nie mam z kim porozmawiać, nie mam komu się zwierzyć. Kiedyś co roku urządzałam swoje urodziny,dzis nawet niemiałabym kogo zaprosic :-( mialam jedną niby przyjaciółke ale odwróciła się odemnie bo poznała chlopaka ,wyjechala... Takie to życie :-(

Gość kasztelankaankaKAT
no wiec zgłaszam się;) szukam przyjaciółki okolice Katowic:) mam 32 lata i 10 letniego synka:)) jeśli jakaś Pani również czuje się samotna i szuka wesołej przyjaciółki----zapraszam:) milkaemi@gmail.com

Gość Priya88
No ja jestem z okolic Katowic, dokładnie Chorzów, ale mam 23 lata i 1,5 roczną córkę:).. ale uważam, ze wiek to mało istotna rzecz, mój mąż ma 29:) hehe:)

Gość Priya88
co tu tak cicho??

Gość zuza-zuzka2
hallo hallo jest tu ktos??? !!!

Gość foobia
Hej:) No właśnie cisza.Topik umiera, albo już umarł...

Gość foobia
Ja jestem z Krakowa:)

Gość Priya88
hallo?? gdzie są wszyscy??