Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczęć szefa

Panowie - czy zdarzyło się wam ????

Polecane posty

Gość pieczęć szefa

zasnąć w czasie gry wstępnej ? A jeśli tak to jak na to reagowaly Wasze partnerki ?

Gość pieczęć szefa
up !

kurva...nie rozumem jak facet może zasnąc podczas gry wstępnej 😭 ze kobieta....to jeszcze rozumiem, bo może miec nieudolnego kochanka :o Ale facet ?!!!!! To nie facet to leń, leser, nierób, nieudacznik i wogóle do doopy :o

Gość pieczęć szefa
mój facet potrafi zasnąć w czasie rozmowy, wypowiada zdanie i zanim ja odpowiem widze ze zasypia. Tak ma :) Może na usprawiedliwienie dodam, ze pracuje bardzo intensywnie po 16 godzin na dobę a prace ma odpowiedzialną. Raz zdarzyło mu się zacząć zasypiać w czasie pieszcot. Stąd moje pytanie do panów

Gość pieczęć szefa
Warkocz Komety - :D:D:D , błędne wnioski wyciagasz na podstawie szcątkowych informacji jakie podałam :D

Ty się martwisz o zasypianie podczas seksu!! może pomyślisz czy on za kółkiem nie zaśnie!!!!! Kobiety jednak są płytkie myślą tylko o swoich dupach i żeby im było dobrze!

Gość pieczęć szefa
Warkocz Komety - nigdzie nie napisałam, że jestem na jego utrzymaniu :D Jak "popierduje" ( feeee ) rowerkirm to też może na nim zasnąć i spowodować wypadek :D

Nie ważne czy jestes, czy nie na jego utrzymaniu ważne, że pozwalasz na to by pracował ponad swoje siły po 16 h :o I nie wiem z czego się tak cieszysz, ze na rowerku on tez może sasnąc i spowodwac wypadek :o Lecz się kobieto !!! żal.pl :o🖐️

Gość ajt
Warkocz Komety co ty piszesz w ogole?! :D BEZEDURY!

Gość pieczęć szefa
Warkocz Komety - wiesz , dalsza dyskusja z Tobą uwłaczałaby mojej inteligencji . Żegnam.

Gość ajt
Nie. ale sama pracuje po 12-16 godzin i nie widze w tym zadnej winy mojego chłopaka. i tym bardziej nie jest on w stanie mi zabronic pracowac. wiem ze sa rzeczy wazne i wazniejsze, ale w tym momencie musze niestety troche poswiecic zeby poznije spoczac na laurach. a ty Warkocz jak widze gówno wiesz a sie wypowiadasz. Totalne bzdury. zanim zaczniesz kogos osadzac popatrz na siebie.

phi, ja tam pracuję po 8 godzin i mi też się zdarza spać, co w tym dziwnego? raz zasnąłem w autobusie i się na pętli obudziłem

a co do gry, to mi siękiedyś zdarzyło też jeszcze miałem wtedy Commodore 64 i tak długo się wgrywało Spy VS Spy, że usnełem

Gość ajt
Warkocz załoz kolejny bezsensowny topic i badz dalej forumowym klaunem! powodzenia.

osobiście nie widzę nic dziwnego w pracy po 16godz. na dobę jednak bez przesady zasypianie podczas seksu czy gry... nie jest tu priorytetem, skupiasz się nad swoją osobą a może pomyśl o nim...

ah_te_Kobiety osobiście nie widzę nic dziwnego w pracy po 16godz. Bez przesady, pracując tyle gdzie jest czas na wypoczynek, zycie rozdzinne i sen, w końcu doba ma ma 24h. Zresztą do niczego dorego to nie prowadzi , kiedyś, kiedys tez byłam takim narwańcem i skonczyłam w szpitalu. Waro mieć na uwadze że człowiek tonie maszyna.

Gość pieczęć szefa
ah te kobiety - nie skupiam się ma sobie, myślę o nim. Wiem, ze za dużo i zbyt intensywnie pracuje ale ... nic nie mogę w tym temacie. To taki typ.Topik załozyłam bo nigdy nic takiego mnie nie spotkało, chciałam poznać doświadczenia innych.

sennosc moze wynikać z choroby np cukrzyca :O mnie by to zmartwiło a Ty na forum piszesz :O

Gość pieczęć szefa
v33 - napisałam z jakich powodów załozyłam topik.

pieczęć szefa-----> o godz.10:42 napisałas zupełnie coś innego czytuję:..."mój facet potrafi zasnąć w czasie rozmowy, wypowiada zdanie i zanim ja odpowiem widze ze zasypia. Tak ma Może na usprawiedliwienie dodam, ze pracuje bardzo intensywnie po 16 godzin na dobę a prace ma odpowiedzialną. Raz zdarzyło mu się zacząć zasypiać w czasie pieszcot. Stąd moje pytanie do panów".... więc wykręcasz się teraz sianem i starasz się nam wmówic, ze to był taki sobie "zart" :o zal.pl ;o

11:46 [zgłoś do usunięcia] pieczęć szefa v33 - napisałam z jakich powodów załozyłam topik. to było dopiero głębokie ;)

Gość pieczęć szefa
czyjaś dama - ????